CHP'ye oy vermeyen ırkçıdır!

CHP'ye oy vermeyen ırkçıdır!
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ali Gökmen, ilçe örgütü ile bir araya geldi. Gökmen, “Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz” dedi.

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ali Gökmen, ilçe örgütü ile bir araya geldi. Partililere seslenen İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, hemşehricilik yaparak CHP'ye oy vermeyenleri, “Irkçıdır, mezhepçidir ve partili değildir” şeklinde tanımladı. Ali Gökmen ise “Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz” dedi

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ali Gökmen CHP İlçe Başkanlığı'nda örgüt üyeleri ile bir araya geldi. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Gökmen, “Evimdeyim, gururluyum. CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'mızda kıymetli örgütümüzle buluştuk. Kapısından ilk girdiğim günün heyecanıyla örgütümüzle büyük yolculuğumuzun çoban ateşini yaktık. Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı tüm örgütümüze teşekkür ederim. Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz ve Esenyurt'umuzu hep birlikte yöneteceğiz” açıklamasını yaptı.

Hemşehricilik yapmayın!

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ise “30 yıl boyunca CHP'ye oy vermiş ya da 1 kere oy vermiş bir kişi şimdi oy vermekten imtina ediyorsa o kişi ırkçıdır, mezhepçidir ve partili değildir” çıkışında bulundu. “Adaylar değişebilir, başka bölgelerden tercih edilebilir” diyen Ergin, “Benim hemşehrim diye tercih edilen bir adaya ben oy verip de Ahmet'in hemşehrisine oy vermiyorsam bu ırkçılıktır. Biz Esenyurtlu'nun vicdanına, bakış açısına ve değerlendirme ölçülerine güveniyoruz. Kendimizi tüm Esenyurt'un vicdanına, gönlüne ve sonra da Allah'a havale ediyoruz. Buradan başlayacak bir hareket Esenyurt'a oluk oluk akacak ve sokaklarında adım adım yankılanacak. Zaman azlığından kaynaklı hızlı bir süreç yaşıyoruz. Keşke 1 ay önce adayımız açıklansaydı. Ama bizim için zaman sıkıntısı yok. Biz gerekirse saniyeler içinde de program yaparız” ifadelerini kullandı.

ali-gokmen.webp

Yürekten tebrik ediyorum

Buluşmaya katılanların arasında aday adayları da olduğunu belirten Ergin, “Onlarla da toplantı yaptık. Desteklerini belirttiler, aday arkadaşımızı yürekten tebrik ederek, sahada olacaklarını söylediler. Her birine çok teşekkür ediyorum. Aynı toplantıyı Meclis üyesi olmak için aday adayı olan arkadaşlarımızla da yapacağız. Süreci hepiniz yakından takip ettiniz hiçbir arkadaşımız hiçbir Esenyurtlu adayımızla ilgili şuradan, buradan geldi diyemez, partide emeği yoktu diyemez. Çünkü her birimiz ne kadar çalıştı ise adayımız da belki bizden daha fazla partimize hizmet etmiştir. Gençlik yıllarından beri partimize emek vermiş bir isimdir. Ve CHP'li her üyemizin doğal hakkı olan bir yere talep açma hakkını o da kullandı. Nitekim anketler ve yöneticilerimizin görüşleri vs hepsini topladığımızda adayımızın ismi öne çıktı ve bugün adayımız oldu. MYK'da görüşülerek, PM'de onaylandıktan sonra ismi ilçemize tebliğ edilen Sayın Ali Gökmen'i yürekten tebrik ediyorum. Esenyurt'umuza hayırlı olsun” dedi.

ggg.webp

2019'daki gibi değil!

“Esenyurt'ta seçimi kazanamayız” diyenlere seslenen Ergin, “Bunu diyenleri görürseniz söyleyin. Hepsi rahat olsunlar. Onlardan tek istediğimiz CHP'ye seçim kazandırmak için çalışsınlar. Bizim amacımız bir insanı cumhurbaşkanı, milletvekili ya da belediye başkanı yapmak değil. Bizim amacımız ülkemizi kuran partimize her yerde seçim kazandırabilmektir. Bu aşamalarda görev almış arkadaşlar kendilerine tebliğ eden görevleri halk için yaptığı müddetçe halk onları her zaman orada tutacaktır. Bulunduğumuz görevlerde hangi ilçe olursa olsun önemli olan yönetmeye çalıştığımız halkla uzak mesafelerde olmayalım. Halkımızı incitmeden onları memnuniyetle ağırlayalım. 2019'daki gibi bir süreç yok. O zaman tabanda toplumsal bir mutabakat vardı. O mutabakat komple iktidar partisinin adaylarına karşı bizi destekledi. Geçtiğimiz seçimlerde ittifakımız vardı. Ama şimdi CHP her yerde her seçim bölgesinde sadece ve sadece toplumsal ittifakı tabanda kurarak seçime gidecektir. Toplumun her kesimine her bir ferdine en azami oranda saygı duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.