Dürüstler seçilecek

Dürüstler seçilecek
Milletvekilliği adaylığı için CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Hüseyin Gökbulak, seçilemeyince belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Milletvekilliği adaylığı için CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Hüseyin Gökbulak, seçilemeyince belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Gökbulak, genel seçimde emeği geçenlere verilen bir yemekte Hasan Akgün'ün elinden zorla mikrofonu alarak, “Artık ilçemizi daha dürüst siyasetçiler yönetecek. Daha dürüst Meclis üyeleri görev alacak” çıkışında bulundu. Bu sözler üzerinde salon bir anda karıştı.

CHP'nin kurultay takvimini başlatmasının ardından bütün mahallelerde delege seçimleri yapılıyor.

Delege seçimlerinde bir tarafta yenilikçi veya değişimci denilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın taraf var, diğer tarafta gelenekçi veya İmamoğlu ekibinin yönetime gelmesini istemeyen Kılıçdaroğlu tarafı mevcut. Delege seçimi sırasında bazı ilçelerde ciddi kavgalar oluyor. Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yaşanan arbadenin ardından Beylikdüzü'nde de İlçe Başkanlığı'nın kurucularından Turgay Eminoğlu saldırıya uğradı. Eminoğlu, delege seçimine yüzde 5 katılım olduğunu belirterek, “Muhtemelen başkalarının yerine imza atıp sayıyı yükselteceklerdi. Engel olduğum için ilçe yöneticisi bana saldırdı” açıklamasını yaptı.

8923462364278.webp

BÜYÜKÇEKMECE’Yİ ARTIK DAHA DÜRÜST SİYASETÇİLER YÖNETECEK!

Uzlaşı yoluyla delege listeleri belirlenen Büyükçekmece'de ise eski ilçe başkanı Hüseyin Gökbulak ile Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında yaşanan tartışma şok etkisi yaptı. Yerel seçimlerde belediye başkan adayı adayı olduğunu açıklayan Gökbulak, geçtiğimiz günlerde Hasan Akgün’ün genel seçimlerde emeği geçenlere verdiği yemeğe katıldı. Celaliye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemekte mikrofonu zorla Akgün’ün eklinden alan Gökbulak, “Artık Büyükçekmece’yi daha dürüst siyasetçiler yönetecek. Daha dürüst Meclis üyeleri görev alacak. Daha dürüst belediye başkanları aday olacak” çıkışında bulundu. Gökbulak’a tepki gösteren Meclis Üyesi Tarık Erdoğan, “Ne yani biz dürüst değil miyiz” dedi. Daha sonra Gökbulak'ın üzerine yürüdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.