Kandilli Koleji hakkında şok iddia! Öğretmeni rehin aldı!

Kandilli Koleji hakkında şok iddia! Öğretmeni rehin aldı!
Kandilli Koleji'nin sahibi İsmail Şilan’ın sendikalı bir öğretmene şemsiyeyle saldırdığı iddia edildi.

Yaşanan olayın ardından kolej önünde toplanan öğretmenler bu durumu protesto etti. Özel Öğretmenler Sendikası Üyesi Burcu Çıra, “Bir arkadaşımız küfürler eşliğinde tartaklanarak okul dışına atılmış, bir arkadaşımız kurum patronu tarafından şemsiye ile saldırıya uğramış, bir arkadaşımız müdür odasında rehin alınmıştır” dedi

ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZA ŞEMSİYE İLE SALDIRI OLDU!

Kadıköy’de bulunan Kandilli Koleji'nin sahibi İsmail Şilan, iddiaya göre sendikalı bir öğretmene şemsiyeyle saldırdı. Kolej önünde toplanan öğretmenler bu durumu protesto etti. Şemsiyeleriyle eyleme katılan Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri basın açıklaması yaptı. Sendika adına konuşan Burcu Çıra, “Ara tatilde bile öğretmen çalıştırdıkları için şikayetler aldık. Görüşmeye gidildi. Kurumun müdürüyle yapılan ve ‘istediğiniz yere şikâyet edin’ cümlesiyle başlayıp ‘yaptığınız şikâyeti geri çekerseniz dersleri iptal ederim’ cümlesiyle bitme noktasına gelen konuşma; kurum patronunun saldırmasıyla sonlanmıştır. Bir arkadaşımız kurum patronu tarafından şemsiye ile saldırıya uğramış, bir arkadaşımız müdür odasında rehin alınmıştır” dedi.

okul-bu.jpg

BU CÜRETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NDAN ALIYORLAR!


Kandilli Koleji sahibi İsmail Şilan’ın gerçekleştirdiği saldırının, sendika üyeleri özelinde; hakları için örgütlenen, sömürü düzenini kabul etmeyen bütün eğitim emekçilerini hedef aldığını söyleyen Burcu Çıra, “Öğretmenler örgütlenerek, sendikalaşarak kazanacak, hiçbir patron da bu gücün karşısında duramayacak. Okul adı altında ticarethane işleten bu mafya bozuntuları öğretmenlere saldırma cüretini, taban maaş hakkımızı elimizden alan, bizi öğretmenleri olarak dâhi görmeyen Milli Eğitim Bakanı’ndan alıyor” ifadelerini kullandı. Çıra, “Her özel okula, kursa-dershaneye, koleje, vakıf üniversitesine ve rehabilitasyon merkezine sendika girecek. Başta taban maaş hakkımız olmak üzere bütün haklarımızı söke söke alacağız” açıklamasını yaptı.

ana-foto.jpg


VELİLERDEN DESTEK İSTENDİ!

Kolej yönetiminin, öğrenci velilerini Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'nın basın açıklaması yaptığı saatte mesaj atarak okula çağırdığı öğrenildi. Mesajda, kendilerine sendikacı diyen bir grubun 8. ve 12. sınıfların kamp programını engellemeye çalıştığı belirtildi. Ayrıca velilerden destek istendi.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.