Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i belli oldu

Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i belli oldu
Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Beşiktaş, son derbisinde Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlıların zorlu derbiye nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu. İşte detaylar...

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla uzun süre önce şampiyonluk mücadelesine uzun süre önce havlı atan Beşiktaş, Avrupa kupalar iddiasını sürdürebilmek adına Fenerbahçe deplasmanına çıkıyor. Siyah beyazlılar, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından bir sarı lacivertli ekiple daha kozlarını paylaşacak. Serdar Topraktepe'nin sahaya süreceği kadro da merak konusu ve taraftarlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte 5 futbolcu, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Jonas Svensson'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Bakhtiyor Zaynutdinov, Serkan Emrecan Terzi Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz, müsabakada görev yapamayacak.

SEMİH VE ONUR DÖNÜYOR

Beşiktaş'ta tedavileri ve adaptasyon süreçleri tamamlanan Semih Kılıçsoy ile Onur Bulut, derbide sahada olabilecek. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor ile oynanan maçın ardından Semih'in sakatlandığını duyurmuştu. 18 yaşındaki futbolcu, son 2 müsabakada kadroda yer alamamıştı. Antrenmanda sakatlanan Onur Bulut ise son 4 karşılaşmada kadroya alınmamıştı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe'nin Fenerbahçe karşısında 2 oyuncuya da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Mert, Onur, Colley, Necip, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.