Beşiktaş'ta yıldız oyuncuya veda ediyor... Ezeli rakip devrede!

Beşiktaş'ta yıldız oyuncuya veda ediyor... Ezeli rakip devrede!
Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak adına kolları sıvayan Beşiktaş'ta gidecek isimler büyük önem taşıyor. Yıldız oyunculardan biri ise ezeli rakibin listesinde bulunuyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta yeni senenin hazırlıkları başladı. Geniş çapta bir revizyon yapmayı planlayan siyah beyazlılarda yerli oyuncuların bazılarıyla yola devam edilmeyecek. Cenk Tosun'un Dolmabahçe kariyerinin sona gelmesinin ardından Salih Uçan için de benzer son gelmiş gibi gözüküyor. Yönetim, talep ettiği parayı vermemekte kararlı. Ancak ezeli rakiplerden biri de devreye girdi. Salih'in yeni yuvası Trabzonspor olabilir.

Serbest kalıyor

Siyah beyazlı formayla çıktığı 31 maçta 4 gol atıp 5 de asist yapan Salih Uçan için Trabzonspor devreye girdi. Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda istenen milli orta saha konusunda tüm şartlar zorlanacak. Berat Özdemir ile devam kararı çıkıp çıkmamasına göre görüşmeler hız kazanacak. Ayrıca Can Bozdoğan da listede bulunuyor.

Alanya'dan geldi

Fenerbahçe'ye yaptığı 1.5 milyon euroluk transfer sonrasında Roma'nın 2 senelik kiralama bedeli olarak 4.75 milyon euro ödediği Salih Uçan o sezonun ardından hiç ücretli geçiş yapamadı. Sion ve Empoli formaları giydi. Alanyaspor ile yeni bir Türkiye kariyeri başladı. Beşiktaş'a bedelsiz olarak imza atıp bir sezon da Başakşehir'de forma giydi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.