Fenerbahçe tribününe gözlemci akını! Yıldızlar izlenecek..

Fenerbahçe tribününe gözlemci akını! Yıldızlar izlenecek..
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finale yükselme mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, Olympiakos'u yenerek adını son 4 takım arasına yazdırmak amacında. Zorlu randevuda bazı oyuncular da izlenecek.

Bu sezonki performansıyla hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da söz ettiren Fenerbahçe, mutlu sona ulaşabilmek adına var gücü ile savaşıyor. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Olympiakos karşısında 3-0 geriye düşse de 3-2'yi yakalamış ve umudunu İstanbul'a taşımayı başarmıştı. Bu akşam binlerce taraftarı önünde Yunan temsilcisini yenmek zorunda olan İsmail Kartal ve öğrencileri kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ayrıca bazı futbolcular da önemli kulüplerin gözetiminde olacak. Tribüne gözlemciler gelecek.

Muhteşem geri dönüş

Bu sezon kupanın favorileri arasında yer alan Fenerbahçe, Pire'de oynadığı maçta 3-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı bırakmadı. Önce Dusan Tadic penaltıdan farkı 2'ye indirdi ardından da İrfan Can Kahveci skoru tayin eden golü attı. 1 farkla uzatmaya gidecek eşleşmede 2 veya daha fazla üstünlük kurması halinde temsilcimiz son 4 takım arasına kalacak.

Gözlemciler geliyor

Fenerbahçe'nin başarısında önemli pay sahibi olan isimlere çıkan taliplerin bazıları gözlemcilerini göndermeye devam ediyor. Bu akşam da başta Ferdi Kadıoğlu olmak üzere İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Bright Osayi-Samuel için notlar tutulacak. Dört yıldızın transferi konusunda son söz İsmail Kartal'da olacak. Özellikle Szymanski ve Ferdi astronomik bir teklif gelmesi halinde satılacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.