Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi belirlendi! İşte Fenerbahçe'nin beklediği transfer ücreti...

Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi belirlendi! İşte Fenerbahçe'nin beklediği transfer ücreti...
Bu sezonki performansıyla gündemden düşmeyen Ferdi Kadıoğlu, Arsenal'in takibinde. Milli oyuncu için Londra ekibinin yapmayı düşündüğü ve sarı lacivertlilerin beklediği bonservis bedeli de belli oldu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2018-2019 sezonunda geldiği Fenerbahçe'deki formuyla her geçen gün adını daha da yukarı taşıyan Ferdi Kadıoğlu'nun gidişine artık kesin gözle bakılıyor. 1.4 milyon euroya alındığı NEC Nijmegen'in ardından rekor satışlardan biri olması beklenen 24 yaşındaki futbolcu için çok sayıda dünya devi sıraya girdi. En ciddi alıcılardan biri de Arsenal. Londra ekibinin yaz aylarında sunacağı teklif ve Kanarya'nın beklentisi de netleşti.

Bu sezon 45 maça çıkıp 3 gol atan ve 4 asist yapan milli sol bek için Topçular 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Yönetim ise oyuncusunu 25 milyon eurodan aşağı bırakmak istemiyor. 2 yıl daha kontratı da bulunması nedeniyle güçlü taraf sarı lacivertli ekip olarak öne çıkıyor. Ayrıca Avrupa Şampiyonası öncesinde de bırakılması düşünülmüyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.