Galatasaray'a dünya yıldızı transfer! Takımı kolaylık sağlayacak...

Galatasaray'a dünya yıldızı transfer! Takımı kolaylık sağlayacak...
Şampiyonluk sevinci yaşayabilmek için kalan maçlarını kazanmak zorunda olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar hem yaz hem de devre arası tescil döneminde ilgilendiği oyuncuyu bu kez kadrosuna katmak amacında.

Milyonlarca taraftarına sezon sonunda şampiyonluk vermeyi hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Cimbom'un listesindeki isimler günden güne artıyor. Ancak yaz aylarının ardından devre arası da girişim yapılan bir yıldız futbolcu bu kez kadroya katılmak üzere gelebilir. Takımı da gerçekleştireceği geniş revizyon kapsamında kendisini kulüpte tutmayı düşünmüyor.

Eriksen bombası!

Erden Timur'un daha önce birçok kez temasta bulunduğu ve görüşmeler yaptığı Christian Eriksen hiç olmadığı kadar yakın. Gelecek sene sonunda kontratını tamamlayacak Danimarkalı futbolcu için haziran ayından itibaren girişimlerini sıklaştıracak yönetim bu defa el sıkışarak masadan kalkmak ve taraftarlarına müjdeyi vermek amacında.

21 maça çıktı

Manchester United formasıyla bu sezon 21 maçta görev yapan Christan Eriksan, 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Bin 130 dakika süre aldı. 1.82 metre boyundaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.