Galatasaray'dan Fransız yıldız bombası! Stopere flaş hamle...

Galatasaray'dan Fransız yıldız bombası! Stopere flaş hamle...
Süper Lig'de şampiyonluğa uzanabilmek adına mücadele veren Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Cimbom'un stoper hattının bozulması gündemde ve yeni isimler de listeye ekleniyor. Son yıldız ise göz kamaştıracak bir seviyede.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde devam ettiği şampiyonluk mücadelesinin sonunu iyi getirmek ve 24'üncü kez mutlu olmak isteyen Galatasaray'da yaz transfer dönemi için de temaslar yoğunlaşıyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda bozulmasına kesin gözle bakılan defans tandemi için yeni isimler gözlem altına alınıyor. Gün geçtikçe de sayılar artıyor. İçlerinde dünya yıldızları da var ve Florya yine hareketli saatler geçirecek gibi görünüyor.

Tandemdekiler ayrılabilir

Galatasaray'ın şampiyonluk serüveninde en önemli isimler arasında yer alan Victor Nelsson ile Davinson Sanchez'in yazın ayrılması gündemde. Hatta iki ismi de Napoli'nin istediği iddia ediliyor. Ayrıca İngiltere'den de yine talipler var. Yüksek gelir elde edilmesi halinde yeni iki hamle yapılması planlanıyor. Birçok stoper, transfer havuzunda yer alıyor. Genç ve potansiyelli oyuncuların yanında dünya yıldızları da var.

Kim Min-jae hamlesi

Alman basını Galatasaray'ın Bayern Münih'ten Kim Min-jae'yi kiralamak istediğini yazdı. Defansın merkezinde Nelsson ve Sanchez'in satılması halinde önemli bir gelirin sahibi olacağı ifade edilen Cimbom için Sacha Boey satışında iyi ilişkiler kurulan Bavyera ekibiyle masaya oturacağı belirtildi. Bu sezon 30 maçta 1 gol atıp 2 de asist yapan Güney Koreli yıldız, 2392 dakika sahada kaldı.

Varane'ın adı da var

Teknik Direktör Okan Buruk'un istediği ve raporunu verdiği futbolcular arasında Raphael Varane'ın da ismi bulunuyor. Fransız futbolcunun Manchester United'daki geniş kapsamlı rotasyon sonucunda takımda kalıp kalmayacağı kesinlik kazanması. Ayrılık yakın gibi gözüküyor. Opsiyonu kullanılmayabilir. Bu kapsamda Galatasaray da 1.89 metre boyundaki sağ ayaklı yıldızı kadrosuna katabilmek adına devreye gireceği öğrenildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.