Trabzonspor'a yıldız orta saha! John Lundstram kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor'a yıldız orta saha! John Lundstram kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor, orta sahada savaşçı bir isimle yola devam etmek amacında. Bordo mavililerin gündemine John Lundstram girdi. John Lundstram kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Abdullah Avcı ile yeni bir şampiyonluk hikayesi yazmak isteyen Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu döneminde olduğu gibi transferleri erkenden bitirerek kamp başlamadan önce hazırlıklarını tamamlamak amacında. Bunun için elini hızlı tutmak ve bir an önce sonuç almak isteyen bordo mavililer özellikle kontratı sona erecek isimlere yöneldi. Onlar arasında John Lundstram da bulunuyor ve kendisine dair internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, John Lundstram kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

john-lundstram.webp

John Lundstram kimdir?

Trabzonspor'un Borna Barisic'ten sonra Glasgow Rangers'tan ayrılması muhtemel olarak gördüğü ve istediği orta saha oyuncusudur. 18 Şubat 1994 tarihinde İngiltere'nin liman kenti Liverpool'da doğmuştur. 30 yaşındadır. Tam adı John David Lundstram'dır. Futbola Everton'da başlamıştır. Doncaster Rovers, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool ve Scunthorpe United'da kiralık olarak oynamıştır. 2015 yılında Oxford United tarafından bedelsiz olarak kadroya dahil edilmiştir. 2017'de ise Sheffield United'a imza atmıştır. Buradaki performansı kendisini İskoç devi Glasgow Rangers'a taşımıştır. Yaklaşık 3 senedir başkent temsilcisinin formasını giymektedir. Bu sezon çıktığı 44 karşılaşmada 2 gol atıp 6 da asist üretti. Takımıyla UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselmiş, İskoç Kupası ve İskoçya Lig Kupası kazanmıştır. Doncaster Rovers ile de 3. Lig şampiyonluğu bulunmaktadır. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon eurodur. Boyu 1.81 metre olan orta saha oyuncusu hem defansif hem de merkez orta saha olarak görev yapabilmektedir.

John Lundstram milli takım kariyeri

Batista Mendy'e eşlik etmesi ve direnci artırması beklenen Lundstram'ın milli takım kariyeri çok fazla bulunmamaktadır. İngiltere Milli Takımı formasını alt yaş kategorilerinde toplamda 30 kez giymiştir. 2 gol atmayı başarmıştır.

john-lundstram.jpg

John Lundstram kontrat görüşmelerini askıya aldı

Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmek istediği John Lundstram için Trabzonspor'a kötü bir haber var. İskoç ekibi yıldız oyuncusuyla her ne kadar prensipte anlaşsa da henüz resmi bir açıklama gelmedi. 30 yaşındaki futbolcu da Sheffield United'ın ilgisi sonrasında kontratını uzatmak konusunda çekimser davranıyor. İskoç ekibi yaş ortalamasını azaltacağı sezonda sadece başarılı orta sahayı takımda tutup özel bir statüye koyarak ona göre bir maaş belirlemek amacındaydı. Ancak görüşmeler şu an tıkanmış gibi gözüküyor. İlk hedefi Premier Lig olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.