2023 Eylül ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2023 Eylül ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
 DAMGA Editörü
Dünyanın en çok kullanıcıya sahip oyun platformlarından biri olan PlayStation Plus, yeni ayda da pek çok yapımla cihazlardaki yerini alacak. PS Plus 2023 Eylül Ayı Oyunları! PS5 PS4 Bedava Oyun İndir alternatifleri haberimizde yer alıyor.

PS Plus Eylül 2023 oyun listesi, Essential ve üzeri aboneler için Sony'nin hizmetine gelen güçlü bir 2023 oyunuyla devam edecek. Alan Wake Remastered'dan NBA 2K23'e kadar bu yıl PS5 ve PS4 için hizmette bulunan mutlaka oynanması gereken bağımsız yapımlar ve en iyi oyunları olacağı tahmin ediliyorç

The Loadout'un haberine göre her ay olduğu gibi, PS5 ve PS4'te seçebilecek üç oyun alındı ve ay ortasında Ekstra ve Premium oyunlar duyurulmadan önce Eylül oyunları için iyi bir temel oluşturuldu. Bu ayın PS Plus oyunlarının ne zaman çıkacağını ve nelerin eklenebileceğine dair tahminleri öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin.

PS Plus Eylül 2023 oyunları

Bu ayın oyunları 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü açıklanacak ve ardından bir sonraki Salı günü tüm ay için sunulacak.

PS Plus Eylül 2023 oyunları için tahminlerimiz :

  • Chants of Sennaar – PS5, PS4
  • Ghost of Tsushima: Director's Cut – PS5, PS4
  • Chrous – PS5, PS4

Chants of Sennaar – PS5, PS4

Chants of Sennaar, PS Plus için Eylül oyunlarının sunulduğu gün piyasaya sürülecek ve bunun ilk gün lansmanı olabileceği düşünülüyor. Bu muhteşem macera oyunu, Babil'den ilham alan büyüleyici bir dünyayı keşfetmenizi ve keşfetmenizi sağlayan güzel ve benzersiz bir sanat tarzına sahiptir. Labirenti keşfederken, bu büyüleyici dünyada tam olarak neler olup bittiğini öğrenmek için uğursuz bir gerçeği ortaya çıkaracak, gizemleri çözecek ve eski dilleri çözeceksiniz.

ps-plus-september-2023-2.jpg

Ghost of Tsushima: Director's Cut – PS5, PS4

PS4'ün son özel Ghost of Tsushima oyunu da bu ay tahminlere giriyor. Artık PS5'te mevcut olan oyun zaten Ekstra ve Premium serisinin bir parçası. Bu nedenle özellikle Xbox'ın Eylül ayında Party Animals, Starfield ve Lies of P gibi bazı büyük ayrıcalıkları olduğu göz önüne alındığında, herkese bir parça vermek mantıklı. Xbox Game Pass Eylül 2023 oyun serisinde Game Pass'e geliyor. Bu, Sucker Punch'ın açık dünya macerasını henüz kontrol etmemiş bazı oyuncuları baştan çıkaracaktır.

ps-plus-september-2023-3.jpg

Chrous – PS5, PS4

Uzayın geniş alanlarında geçen Chorus, Nara olarak bir gemiye pilotluk yapmanızı sağlıyor. Bir zamanlar en ölümcül savaşçı, şimdi ise en çok aranan kaçak. Kendisini yaratan tarikatı, Çember'i yok etme ve düzene son verme arayışında. Görevleri tamamlamak, it dalaşlarına girmek ve yeni beceriler ve güçler öğrenmek, buradaki oyun döngüsünün kalbidir. Yani, Starfield'ı alamadığınız halde en iyi PS5 uzay oyunlarından birini arıyorsanız, Chrous oynamak için fena bir oyun değil.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.