iPhone SE 4 bekleyenlere kötü haber!

iPhone SE 4 bekleyenlere kötü haber!
Apple'ın iPhone SE'si, iPhone'un avantajlarından çok fazla para harcamadan yararlanmak isteyenler için harika bir seçenek, ancak iPhone SE 4 yakın zamanda satışa çıkacak gibi görünmüyor.

Apple'ın mevcut iPhone SE serisi, hem daha geleneksel iPhone tutkunları hem de çok fazla para harcamadan iPhone'un keyfini çıkarmak isteyenler için iyi bir alternatif olarak konumlanıyor. Ancak analistlerin raporlarına göre Apple, yeni nesil iPhone SE 4'ü bir süre daha piyasaya sürmeyecek.

iPhone SE 4, 2024'te çıkmayacak

iphone-se-4-modified-flag-edges.jpg

Asya'daki tedarik zinciri şirketleriyle konuşan Barclays analistleri Blayne Curtis ve Tom O'Malley, Apple'ın artık 2024'te dördüncü nesil bir iPhone SE piyasaya sürmeyi planlamadığını söylüyor. Analist, iPhone SE 4'ün tasarlanmış bir tasarıma sahip olduğunun söylendiğini belirtiyor. Apple tarafından. 5G modem ama o planlar ertelendi.

151049821ba4faac-1667245038.jpg

Apple, 2018'den beri kendi modemi üzerinde çalışıyor ve bu bir sır değil. Şirket, planlarını desteklemek için 2019 yılında Intel'in modem bölümünü 1 milyar dolara satın aldı. Ancak analistler, Apple'ın modeminin henüz hazır olmadığını, bu nedenle Qualcomm'un önümüzdeki yıl Apple'ın iPhone SE ve iPhone 16 serisi için modem tedarikçisi olmaya devam edeceğini söylüyor. Şubat ayında, Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone SE 4'ün standart iPhone 14'e benzer bir tasarıma sahip olacağını iddia etti ve cihazın 6.1 inç OLED ekrana, Face ID'ye ve düz kenarlara sahip olacağını ve eğri olmayacağını ima etti. Kuo ve diğer birçok kaynak, bir sonraki iPhone SE'nin 2025'e kadar piyasaya sürülmesini beklemiyor, bu nedenle mevcut model tek seçenek olarak kalacak. Mart 2022'de piyasaya sürülen üçüncü nesil iPhone SE'de 4,7 inç LCD ekran, Touch ID, 5G, 12 megapiksel arka kamera ve A15 Bionic çip bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.