Mark Zuckerberg ve Elon Musk’ın kafes dövüşü olmayacak!

Mark Zuckerberg ve Elon Musk’ın kafes dövüşü olmayacak!
Elon Musk ve Mark Zuckerberg geçen ay kafes hesaplaşması için bir mekan ayarlamışlardı. Şimdi, en azından Mark Zuckerberg'e göre, dövüşün ihtimali oldukça düşük.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında hangi milyarderin daha güçlü olduğuna karar vermek için yapılacak kafes savaşı, Meta patronunun çalışanlarına yaptığı açıklamanın ardından belirsizliğe bürünmüş olabilir. Haftalardır ikilinin kafa kafaya bir savaşa hazırlandıkları yönünde spekülasyonlar yapılıyor ancak görünüşe göre bu destansı mücadeleyi izleyemeyeceğiz.

Musk ve Zuckerberg dövüşü için kötü haber

indir-1.webp

Musk ve Zuckerberg arasındaki husumet bir süredir gündemde. Her şey Musk'ın 21 Haziran'da, Meta'nın patronun da aynı şekilde düşünüyorsa Zuck ile "bir kafes maçına hazır olduğunu" söylediği gönderisiyle başladı. Zuckerberg, Instagram paylaşımında "Bana Konum Gönder" diyerek daha da ileri gitti. Musk daha sonra bir mekan sundu ve mücadelenin aslında yaklaşan konuşmalarında olacağını söyledi.

Diğer yandan artık dövüşün gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor. Reuters tarafından ulaşılan özel bir ses kaydına göre, Zuckerberg şirket çalışanlarına Musk ile "bunun için araya gelip gelmeyeceğinden emin olmadığını" dile getirdi. Tabi ki bu açıklama kesin bir “hayır” anlamına gelmiyor ancak olasılıklar düştü.

39 yaşındaki Zuckerberg, kısa süre önce Brezilya jiu-jitsu'sunda mavi kuşak olarak yükseldi ve Covid'den bu yana dövüş sanatları ve MMA eğitimi alıyor ve şu anda haftada üç ila dört kez antrenman yapıyor. Öte yandan Musk, rakibiniz hakkında yalan söylemeyi ve hiçbir şey yapmamayı içeren Mors adında harika bir numarası olduğunu bildiriyor. Ayrıca Haziran ayında FC patronu Dana White, Zuckerberg ve Musk ile konuştuğunu ve "her iki tarafın da bu konuda çok ciddi olduğunu" söyleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.