Steam bir günde 100 bin satış yaptı!

Steam bir günde 100 bin satış yaptı!
Sea of ​​Stars yayınlandıktan sonra listeleri salladı. Oyun, 100.000'den fazla kopya satan Game Pass ve PS Plus kitaplıklarının bir parçasıdır.

Video oyunları dünyası, 2023'te pek çok büyük bütçeli ve bağımsız eserin ortaya çıktığına tanık oldu. Bazı beklenmedik işler beklenmedik başarılara imza atabilir. Bu çalışmalardan biri de 29 Ağustos'ta gösterime girecek olan Sea of ​​Stars'tır. Retro grafik RPG, Steam'de zirveye çıktı.

Sea of Stars 100 binden fazla sattı!

Sabotage Studio tarafından geliştirilen ve dün itibarıyla çeşitli platformlara çıkan Sea of ​​Stars, büyük bütçeli oyunları geride bırakmayı başardı. JRPG oyunu 24 saatten kısa bir sürede 100.000'den fazla kopya sattı ve şu anda Steam'de "Çok Olumlu" olarak değerlendiriliyor. Bağımsız oyun PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarında oynanabilir.

Bu ticari başarıyı daha da heyecan verici kılan ise Sea of ​​Stars'ın çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass ve PlayStation Plus kataloğuna eklenmiş olmasıdır. Yani bu hizmetleriyle 100.000’den fazla oyuncuya ulaştığı söylenebilir.

sea-of-stars-steam.jpg

Yılın bağımsız oyunu seçildi

Neredeyse 5 yıldır geliştirilmekte olan Sea of ​​Stars, klasik görünümü ve ilgi çekici hikaye anlatımı sayesinde listelerin üst sıralarına yükseldi. Ayrıca birçok video oyunu dergisi tarafından yılın en iyi bağımsız eserlerinden biri olarak adlandırıldı.

Sea of Stars fiyatı

Oyun şu anda Steam'de 325 TL yerine 292,50 TL'ye satışta. Xbox Game Pass veya PlayStation Plus aboneliğiniz yoksa deneyip demo sürümünü satın alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.