MasterChef’te favorilerden Güzide elendi, zehir zemberek konuştu!

MasterChef’te favorilerden Güzide elendi, zehir zemberek konuştu!
TV8’in sevilen yemek ve yarışma programı MasterChef All Star'da dün yaşanan veda büyük bir şok yarattı. Elenen Güzide sosyal medyadan rakiplerine ateş püskürdü.

Dün gece MasterChef All Star'da ilk eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın favorileri arasında gösterilen ve ana kadroya ilk kalan yarışmacı olma başarısı elde eden Güzedi, MasterChef’e veda eden isim oldu. Güzide’nin elenmesinin hemen ardından ise tartışmalar başladı. Tabağını bilerek kötü çıkardığı iddiaları yöneltilen Güzide, tüm iddialara cevap verirken yarışmacı arkadaşları hakkında dikkat çeken sözler sarf etti.

Sosyal medyadan ateş püskürdü

MasterChef All Star’dan elenmesinin ardından kişisel sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlanan Güzide, yarışmada yaşananlarla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Dost sandığı kişiler tarafından kendisine psikolojik baskı yapıldığını dile getiren Güzide, yarışmayı bilerek kaybetmediğini de sözlerine ekledi.

guzide-mertcan-masterchef-all-star-a-veda-etti-16122633-8260-m.jpg

Bilerek mi kaybetti?

Tabağına eksik ürün koyduğu için bilerek yarışmadan ayrıldığı söylenen Güzide açıklamasında bu iddiaları da yalanladı. Güzide, yarışma sırasında Tahsin'le tartıştıktan sonra eti pişiremeyerek tabağına eksik ürün koymuş ve "Sona kadar gidemeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" diyerek dikkat çekmişti.

“Kimsenin kuyusunu kazmadım”

MasterChef All Star’dan ilk ayrılan yarışmacı olan Güzide Mertcan yaşadıkları ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Konuşsam sayfalara sığmaz. Ama ben susmayı tercih ediyorum. Çok isteyerek geldiğim All Star macerasında yolculuğum oldukça kısa sürdü. Süreç içerisinde kulis yapmadan, kimseyi kayırmadan, kamera önünde yada arkasında kuyusunu kazmadan sadece yemek yaparak yol alabileceğime, maalesef inancımı kaybettim. Seni psikolojik olarak bitireceğim diyen birine dost sandığım kişi Güzide'yi psikolojisine değil duruşuna oynayarak bitirebilirsin diye yol gösteriyorsa o savaşta benim yerim yok demektir. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bilerek kötü tabak yapmadım ama orada geçirdiğim her günün de bana kötü geleceğini bilerek çıktım yarışa hali ile tabağıma bu duygum yansıdı. Bana kalbini açıp destekleyen herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bildiğim tek bir şey var düşürülmeye çalışıldığım konumda siz de olmamı istemezdiniz."

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.