MasterChef yeni bölümünde Mehmet Şef’in açıklamaları şok etti! O yarışmacının neden olmadığı ortaya çıktı!

MasterChef yeni bölümünde Mehmet Şef’in açıklamaları şok etti! O yarışmacının neden olmadığı ortaya çıktı!
TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef All Star’da herkesi şok eden bir ayrılık yaşandı. Programın ekranlara gelecek olan yeni bölümünde, ana kadroya girecek olan son isim de belirlenecek.

2018 yılından bu yana TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye programı, 2023 sezonunda All Star formatıyla ekranlara geliyor. Sevilen yarışma programında bu sezon, daha önceki dönemlerde yarışmacı olarak yer almış olan isimler yer alıyor. Ana kadroya girme mücadelesi veren yarışmacılar, programın ekranlara gelen bölümünde kıyasıya rekabet halinde olacak ve bir isim, ana kadroya giren son kişi olacak.

Reyting rekorları kıran ve ekranlara geldiği her bölümde izleyiciyi ekran başına kilitleyen MasterChef programında yeni bölümde herkesi şok eden gelişmeler yaşanacak. Programın yeni bölümünde Mehmet Şef’in şok eden açıklamaları ve flaş bir ayrılık şimdiden ekranlara damgasını vurdu. Mehmet Şef’in Fatma Nur ile ilgili dile getirdikleri, sosyal medyada yankı uyandırdı. Fatma Nur’un neden yarışmada yer almadığı da o açıklama ile ortaya çıktı. İşte detaylar…

MASTERCHEF YENİ BÖLÜMÜNDE ŞOK EDEN GELİŞME

MasterChef Türkiye programının All Star konseptli yeni sezonunda yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için bir süredir kıran kırana mücadele ediyor. All Star sezonunda MasterChef programında ana kadro seçimler, ekranlara gelecek olan yeni bölümle son bulacak. Yoğun ilgi ile karşılanan yeni bölümde Mehmet Şef’in, Fatma Nur ile ilgili yaptığı açıklamalar herkesi şok etti.

“AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUZ”

MasterChef All Star programının ekranlara gelecek olan yeni bölüm tanıtım görüntülerinde Mehmet Şef’in, “Fatma Nur bugün bizimle olmayacak. Geldiği gün bize bahsetmişti. Çok rahatsız olduğunu söylemişti. Ailesine de sabırlar dileriz” sözleri herkesi şok etti. Bu açıklamalar sonrası, Fatma Nur da sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.

ÜZEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Fatma Nur, yayınladığı mesajında “Öncelikle MasterChef All Star’da ana kadroya girebilmeyi çok istedim. Ama hayat bazen istediğin gibi gitmiyor. Son gün çekimden önce 5 yaşından beri bana bakan annem gibi olan babaannemi kaybettim ve o şekilde yarışamayacağım için çekilmek zorunda kaldım. Üzgünüm, aynı anda iki acıyı yaşamak zorunda kaldım” ifadelerini dile getirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.