Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan puanları! Yakup kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan puanları! Yakup kaç puan aldı?
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda Yakup yarışacak. Peki, Yakup kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan puanları haberimizde yer alıyor

TV 8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Hafta finalinin öncesindeki son bölümde yarışacak isim Yakup olarak belirlendi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak ve adını zirveye yazdırmak amacında. Peki, Yakup kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de terbiye tartışması!

Bugün rakiplerinin karşısına çıkacak olan Yakup'un menüsünü yetiştirmek için verdiği çabanın ardından masada yaşanacak gerilim güne damga vuracak gibi görünüyor. Batuhan'ın Zeynep'e; "İki kişi konuşurken üçüncüye ne düşüyor?" sorusunu sorması masayı gerdi. Güzel yarışmacı; "İyice terbiyesizleşiyor" tepkisinde bulundu. Zuhal Topal da bu yoruma çok şaşırdı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup kaç puan aldı?

Dört rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısında mücadele verecek olan Yakup, kendisinden oldukça emin ve birinciliği elde edeceğine inanıyor. Ancak bunun için elini çabuk tutmak ve hünerlerini sergileyerek masasını hazırlamak zorunda. Rakiplerinin puan konusundaki değerlendirmeleri bir hayli düşük olabilir. Ön yargı ve varsa algıları yıkmak kendi elinde olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.