Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Yarışacak beş yarışmacı belli oldu ve Tuğba da onlar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser kimdir? Instagram hesabı.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter dökeceği programda bugünden itibaren yarışacak isimler de belli oldu. O isimler arasında Tuğba Melser de bulunuyor ve hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser kimdir?

Bugünden itibaren birincilik içim kolları sıvayacak ve birincilik için ter dökecek olan Tuğba Melser aslen Konyalı. 40'lı yaşlarda olduğu tahmin ediliyor. İlk ve orta öğrenimini Yalova'da tamamladı. Çocukluğunu şarkıcılık yapan annesinin kulislerinde geçirdi. Kendisi de birçok yerde sahne alarak adından söz ettirmeye başladı ve film dahil olmak üzere kendisine çok sayıda teklif geldi. Ancak müzik alanında ilerlemek adına bunları geri çevirdi. Yalancı, Oscar, Sükut ve Gelsen isimli şarkıları var.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğba Melser Instagram hesabı

Güzel yarışmacının bugünden itibaren rakiplerinin karşısına çıkması nedeniyle sosyal medya hesapları da merak konusu haline geldi. Paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni alan Melser'in aktif kullandığı bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Şu anda 57 bine yakın kişi takip etmektedir. @tugbamelser adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-4866282.jpg

image-8816290.jpg

image-2217621.jpg

image-997762.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.