Ayaküstü Lezzetler Onur kimdir? Onur Ziya Demir hakkındaki bilgiler

Ayaküstü Lezzetler Onur kimdir? Onur Ziya Demir hakkındaki bilgiler
Youtube üzerinde yayınlanan yemek tanıtımı videolarına farklı bir konsept getiren Ayaküstü Lezzetler her geçen gün büyümeye devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere birçok ildeki denemeye değer tatları abonelerine sunan kanalın sunucularından Onur Ziya Demir ilgiyle seyrediliyor. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Ayaküstü Lezzetler Onur kimdir? Onur Ziya Demir hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Sosyal medyada yemek ve mekanları tanıtan konseptlere yeni bir soluk getiren Ayaküstü Lezzetler her geçen gün daha da büyüyor. Abone sayısıyla 70 bine dayanan kanalın renkli sunucularından Onur Ziya Demir, Oğuz Yenihayat ile birlikte yakaladığı uyumla izleyiciler tarafından çok seviliyor. Kendisi hakkında da birçok bilgi araştırılıyor. Sunumundaki naifliği, bilgilendirici içeriği ve zaman zaman esprileriyle dei lgi odağı haline gelen Demir'e dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Ayaküstü Lezzetler Onur kimdir? Onur Ziya Demir hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Ayaküstü Lezzetler Onur kimdir?

Daha önce BBC TopGear Türkiye Genel Yayın Yönetmeni görevini üstlenen Onur Ziya Demir, uçaklar, ralli, seyahatler ve otomobiller üzerine videolar çekti, izleyicilerin karşısına çıktı. Dünyanın birçok noktasından yaptığı yayınlarla milyonlara ulaşmayı başardı. Şimdi ise Oğuz Yenihayat ile birlikte Ayaküstü Lezzetler programını sunuyor. Kısa sürede kanal 70 bin kişinin abone olduğu ve çok daha fazla izleyicinin de etkileşimde bulunduğu bir mecra halini aldı. İzleyicileri tarafından sevilen Onur Ziya Demir, tanıttığı yemeklere dair verdiği önemli bilgilerle de tam not alıyor.


ayaküstü lezzetler onur ziya demir

 

ayaküstü lezzetler onur ziya demir


ayaküstü lezzetler onur ziya demir
 


 

Ayaküstü Lezzetler Onur Instagram hesabı

Ayaküstü Lezzetler'de İstanbul'un birçok ilçesindeki yemekleri tanıtan, Türkiye'nin de çeşitli şehirlerinde tadılması gereken lezzetleri abonelerine aktaran Onur Ziya Demir'in Instagram hesabı bulunmaktadır. Uzun süredir kullandığı ve kendisiyle özdeşleşen Uçak Yolcusu profilinde kendisini takip edebilirsiniz. Şu anda tam 100 bin takipçisi vardır. @ucakyolcusutr profilinden fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.