Dilara Gönder o görüntüler için konuştu! Kimin için ağladığını açıkladı?

Dilara Gönder o görüntüler için konuştu! Kimin için ağladığını açıkladı?
Ünlü sunucu Dilara Gönder, İyi Parti aday tanıtım toplantısında döktüğü gözyaşları hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Cansev Temuçin - Deprem felaketinin yaşandığı günlerde sert söylemleri ile adından söz ettiren ve bunun üzerine Show TV’den istifa ettiğini açıklayan Dilara Gönder yeniden gündemde. 

Son olarak Dilara Gönder, İyi Parti’nin Seçim Beyannamesini açıkladığı ve milletvekili adaylarının tanıtımı yaptığı toplantıda sunuculuk yapmıştı. Törende konuşurken bir an gözyaşlarını tutamayan Gönder, konuşmasını yarım bırakmak zorunda kalmıştı. Ağlaması üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenir de yanına gelip Gönder’e sarılarak onu teselli  etmişti. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve çok konuşulmuştu. Gönder bugün ilk kez o görüntülerle ilgili konuştu.

İşte ağlamasına neden olan o isim?

Kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlanan Dilara Gönder, ağlamasının nedenini de açıkladı. Gönder, ağlamaya başlamadan önce eski futbolcu ve İyi Parti Hatay Milletvekili adayı Gökhan Zan ile göz göze geldiğini belirtti.

[related-posts id="99033" color="bg-primary"][/related-posts]

“Duruşum bellidir”

Gönder açıklamasında, “Kendimi tutamadığım an, meslektaşlarımı gördüğüm an değildi. O sırada sevgili Gökhan Zan'la göz göze gelmiştim. Mesleğim ya da kendim için "umut gözyaşları" demedim. Sayın Meral Akşener de gerçekten samimi bir şekilde sarılarak "üzme, yıpratma kendini" dedi. Duruşum bellidir.” ifadelerine yer verdi.

“Liyakat sahibiyim”

Açıklamalarını sürdüren Gönder, ağlamasının iş endişesi taşımasıyla ilgisi olmadığı da söyledi. Dilara Gönder paylaştığı “O gün salonda bulunan herkese desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Program boyunca duygusaldım. Yakın geçmişimizin acılarıyla doluyken, Milletimizin geleceği söz konusuyken başka türlü nasıl olabilirim? Liyakat sahibi biri olarak da iş endişesi taşımam söz konusu olamaz. Bizler bu endişeleri yıllar önce yaşadık hatta alıştırıldık. İşsiz de kaldık, liyakat sahibi olanlarımızın nasıl dışarıda kaldığına da şahit olduk. Mesleğimizin itibarsızlaştırılması yerleşik bir acıya dönüştü neredeyse. Gelecekte umarım tüm Medya emekçileri hak ettiği yerde olur” açıklamalarla düşüncelerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.