En Hamarat Benim Cem kimdir? Cem Üçgüler kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Cem kimdir? Cem Üçgüler kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın yarışmacıları açıklandı ve o isimler arasında Cem de vardı. Yorumları ve kibarlığı ile izleyicilerin dikkatini çeken genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Cem kimdir? Cem Üçgüler kaç yaşında ve nereli? Detaylar habeirmizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Cem Üçgüler hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Cem Üçgüler ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Cem Üçgüler kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Cem kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Cem Üçgüler 38 yaşında. Roman asıllı. Housekeeping de olarak bilinen temizlik görevlisi. Kendini tanıtan Cem; “Temizliği seviyorum. Aşırı derecede titizim. Benden iyi kimse yatak odası toplayamaz. Yatak jilet gibidir. Mutfakta elim çok lezzetlidir. Babanemden elinin lezzetini almışım. Aşırı derecede detaycıyımdır, gözümden hiçbir şey kaçmaz.” dedi. Kendisinin performansı merak ediliyor. Instagram hesabı ise bilinmiyor.


En Hamarat Benim Cem Üçgüler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.