En Hamarat Benim Kübra kimdir? Kübra Sarıkaya Instagram hesabı

En Hamarat Benim Kübra kimdir? Kübra Sarıkaya Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz etitrmeyi sürdüren En Hamarat Benim'de bugün yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında rakiplerini geçerek 15 bin lirayı almak isteyen isim Kübra Sarıkaya olacak. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Kübra kimdir? Kübra Sarıkaya Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Kübra Sarıkaya hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Kübra Sarıkaya ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Kübra Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Kübra Sarıkaya kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Kübra Sarıkaya 25 yaşında. 4.5 yıllık evli ve Yamaç adında bir oğlu var. Aslen Şanlıurfalı. Hemşire ancak şu an çalışmıyor. Banyo temizliğine çok büyük önem veriyor. Kıla tahammülü yok. Babası lokantacı olduğu için elinin lezzetinin ondan geldiğine inandığını dile getiriyor. Hamaratlığın da sadece yemek ve temizlikte olmadığını, evinin her santiminde emeği bulunudğunu anlattı. Instagram hesabı @kubraasarkayaa'dır.

En Hamarat Benim Kübra Sarıkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.