En Hamarat Benim Münire kimdir? Münire Daştan kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Münire kimdir? Münire Daştan kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek takip edilen programı En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan hafta ortasında yarışacak isim Münire Destan olarak açıklandı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. En Hamarat Benim Münire kimdir? Münire Daştan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Münire Daştan hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Münire Daştan ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Münire Daştan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Münire kimdir?

Milyonların karşısına çıkarak önce temizliğini sonrasında ise yemeklerini yapacak olan Münire Destan 37 yaşında. Ev hanımı. 10 yıllık evli. 3 çocuk annesi ve Çankırılı. Evini temizlemediği gün olmadığını dile getirdi ve camlarında kir bulunamayacağını söyledi. Hamaratlığıyla rakiplerinin şansı olmadğını vurguladı.


En Hamarat Benim Münire

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.