En Hamarat Benim Neriman kimdir? Neriman Yılmaz kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Neriman kimdir? Neriman Yılmaz kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması En Hamarat Benim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile beş gün boyunca seyircilerle buluşan başarılı yapımın son gününde Neriman Yılmaz yarışacak. Güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar sürüyor. Peki, En Hamarat Benim Neriman kimdir? Neriman Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Neriman Yılmaz hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Neriman Yılmaz ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Neriman Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

EN HAMARAT BENİM NERİMAN KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacılarından Neriman Yılmaz İstanbul Bağcılar’da yaşıyor. 16 senelik evli, 3 çocuk annesi olan Neriman Hanım aslen Bitlislidir. Ev hanımı olan yarışmacı kendisini şöyle tanıtıyor:

“Bu yarışmaya iddialı olduğum için katıldım. Çok detaycıyım. Herkesin baktığı detaylar bence detay değil. Gerçekten kendime çok güveniyorum.

Mutfakta çok pratiğimdir. Çok planlı çalışırım. Kesinlikle kendime çok güveniyorum. Bu haftanın birincisi kesinlikle benim.”


EN HAMARAT BENİM NERİMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.