FOX TV merakla beklenen dizinin fişini çekti: Yeni projede o isim düşünülmüyor!

FOX TV merakla beklenen dizinin fişini çekti: Yeni projede o isim düşünülmüyor!
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekranlarda yaz dizileri izleyici karşısına çıkmaya başladı ve FOX TV’de bir dizinin fişi çekildi. Sezon dizileri yavaş yavaş sezon arasında yaz dizilerine yerini bırakırken, o dizinin final yapması izleyicilerini üzdü.

Televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan diziler, yaz dönemi geldiğinde sezon arasına giderek veya final yaparak yerini yaz dizilerine ve yaz programlarına bırakıyor. Şimdilerde yaz dizileri yavaş yavaş ekranlara gelmeye başladı ve izleyiciler yeni yapımları heyecanla beklemeye başladı. Ancak öte yandan FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve büyük umutlarla ekranlara gelen dizi, kısa sürede final yaparak seyircisini üzdü.

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Şevket Çoruh ile Timuçin Esen gibi usta isimlerin yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisi, erken final ile seyircisini üzdü. FOX TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan dizi, kemik izleyici kitlesini kısa sürede etkilemeyi başarmıştı. Ancak dizinin beklenen ve istenen reyting seviyelerine bir türlü ulaşamaması, yapımın erken final yapmasına yol açtı. İşte detaylar…

SESSİZ SEDASIZ FİNAL KARARI

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve Türkiye’nin en uzun soluklu haftalık dizisi unvanını elinde bulunduran Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl boyunca rol almış olan Şevket Çoruh, yapımdan ayrıldıktan hemen sonra FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Tetikçinin Oğlu ile ekranlarda boy göstermeye başlamıştı. Ancak merakla beklenen dizi, kısa sürede final yaparak izleyicisini üzdü.

Başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan isimlerinin yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisi, kısa sürede final kararı aldı. Yaz döneminin gelmesiyle birlikte sezon finali yapması beklenen dizi, doğrudan final kararı aldı.

YENİ BİR HİKAYE ÜZERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek’in yönetmenliğini üstlendiği Tetikçinin Oğlu dizisi için sessiz sedasız final kararı alındı ve karar ekibe de duyuruldu. Final bile yapmadan bitirilen dizinin geleceği adına Timuçin Esen olmadan, sadece Şevket Çoruh üzerinden yeni bir yapım fikri üzerine çalışıldığı da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.