Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana kıyasıya bir lezzet şölenine tanıklık edilen zorlu rekabette bugün tatlı hazırlanacak. Ardından da puanlar alınacak. Önce gün birincisi belirlenecek. Toplam puanlarla da hafta şampiyonu açıklanacak. Bir gelin ve kayınvalide de elenme üzüntüsü yaşayacak. Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu kim elendi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Pazartesi günü başlayan yarışmada herkes alınacak son puanları ve ardından oluşacak sıralamayı sabırsızlıkla bekliyor. Gelinim Mutfakta puan durumu dünden bu yana binlerce kişi tarafından sorgulanarak öğrenilmek isteniyor. Çünklü kıyasıya rekabette kimin en üst sırayı alacağı kimin gideceğ bir an önce ortaya çıkması isteniyor. Ancak şu an için puanlar birbirlerine çok yakın ve her an dengeler değişebilir. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde. Sizler de tahminlerinizi ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yeşim son anda koptu!

Dün yayınlanan haftanın dördüncü günde Yeşim eleme potasına girmekten son anda kurtuldu denilebilir. Hafta boyunca 12 puan ortalaması tutturan güzel yarışmacı dün 22'ye çıktı ve hem altını kazandı hem de bilezikler için az da olsa iddialı bir konuma geldi. Diğer yandan Hülya ile arasındaki 2 puanlık farkı da 16'ya çıkardı. İkinci 18 puanla Deniz oldu. 14 puanla Miyase üçüncü sırada kendine yer buldu. Hülya 9 puan alıp elenmeye bir adım daha yaklaştı. Eğer bir aksi durum yaşanmazsa kendisinin elenmesi bekleniyor.


Hülya: 42
Yeşim: 58
Miyase: 67
Deniz: 63 


 

11 Şubat Cuma Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

Kazanan ve elenen açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.