Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dört takımın rekabete girdiği zorlu maratonun yeni gününde yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Bugün patates karnıyarık hazırlanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin ilgiyle takip ettiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir gün daha başlıyor. Hasret, Yeşim, Miyase ve Deniz'in mutfakları başında gösterdiği marifetlerinin yanı sıra kayınvalidelerinin odada vereceği psikolojik savaş herkesi ekran başına kilitleyecek. 90 dakika boyunca patates karnıyarığı en iyi şekilde hazırlayıp sunmaya çalışacak yarışmacılar daha sonra puanlanacak. Gün sonunda ise sıralama açıklanacak. Her anı lezzet savaşına sahne olacak kıyasıya yarışı sakın kaçırmayın. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Yeşim birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Yeşim adeta şov yaptı. Soslu çıtır patlıcanı yaparak birincilik mücadelesine girişen dört gelin arasından en yüksek puanı toplayan Yeşim altının da sahibi oldu. 21 puan toplayan güzel gelini 17 puanla Miyase takip etti. Deniz ve Hasret ise 10'ar puanla son sırada yer aldı.


Hasret: 10
Yeşim: 21
Miyase: 17 
Deniz: 10


 

15 Şubat Salı Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.