Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine sahne olan zorlu yarışta bugün bir takım beş bileziğin sahibi olacak ve evine sevinçle dönecek. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelede alınacak puanlar haftanın kaderini belirleyecek. İki yeni gelinin katılımı ile devam eden zorlu mücadelede elenen yarışmacıların olması beklenmezken gözler beş altın bileziğin sahibine çevrildi. Tiramisu tart hazırlayacak olan gelinleri kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak ve ardından da sıralama oluşacak. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

2 gelin gitti!

Dün yayınlanan haftanın dördüncü bölümünde Damla fırtınası esti ama sonrasında yarışmadan ayrıldı. 19 puanla çeyrek altının sahibi oldu. İkinci sırayı ise 17 puanla Yeşim aldı. Miyase 14 puan toplarken Yasemin 7 puanla sonuncu oldu. Yasemin ve Damla programdan gitti.


Yasemin Çakar Sevinç: 30
Yeşim Çalışkan Öksüz: 52
Miyase Türkel: 50
Damla Saçıkara: 41


4 Şubat Cuma Cuma Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.