Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan programda yine lezzet savaşı ekranlara taşınacak. Ev yapımı lahmacun ile verilecek birincilik mücadelesinden kimin çeyrek altını kazanacağı merak konusu. Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni bir bölümü daha Kanal D'deki yerini alıyor. Haftanın geride kalan iki gününün ardından bugün de yine heyecan dolu bir bölüm yaşanacak. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinden hangisinin galip geleceği merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Miyase, Yeşim, Hülya ve Deniz'in ellerinin lezzetini konuşturacağı bölümde ev yapımı lahmacun hazırlanacak. Ev hanımları da bu lezzeti sofralarına taşımaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Miyase birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Miyase şov yaptı ve en yakın rakibine toplamda 9 puan fark attı. 20 puan alan güzel yarışmacıyı 18 puan toplayan ancak ikisi silinen Deniz takip etti. Yeşim sonunculuk sonrası dünü 11 puanla kapattı. Hülya 9 puan aldı ve günü son sırada bitirdi.


Hülya: 27 +
Yeşim: 22 + 
Miyase: 38 + 
Deniz: 29 +


 

9 Şubat Çarşamba Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.