Gelinim Mutfakta Hasret ve Nurten kimdir? Hasret Ural ve Nurten Kangal kimdir

Gelinim Mutfakta Hasret ve Nurten kimdir? Hasret Ural ve Nurten Kangal kimdir
Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız mücadelesine sahne olan programın yeni bölümüne bir gelin kayınvalide katılacak ve ardından zorlu rekabete iştirak edecek. Altınları kazanmayı hedefleyen yarışmacılar Hasret Ural ve kayınvalidesi Nurten Kangal oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Hasret Ural ve kayınvalidesi Nurten Kangal kimdir? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta bugün yeni haftasına merhaba diyor. Cuma günü gerçekleşen final etabında ayrılan gelin ve kayınvalidenin yerine bugün bir yenisi eklenecek. O isimler Hasret Ural ve Nurten Kangal oldu. Daha önce de televizyonda boy gösteren ikilinin performansı merak ediliyor. Altınları kazanabilmek adına mücadele verecek gelin ve kayınvalide hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hasret Ural ve kayınvalidesi Nurten Kangal kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Hasret Ural ve Nurten Kangal daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bugünden itibaren çeyrek altın ve bilezik kazanmak için odada ve ocakta marifetlerini sergileyecek güzel gelin ve kayınvalideye daha önce televizyon izleyicileri aşina. Çünkü 2019 yılında Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılına ikili isminden sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Yine programa damga vurmak ve birincilik elde etmek istiyorlar.

gelinim mutfakta hasret ve nurten
 


 

Gelinim Mutfakta Hasret kimdir?

Her gün çeyrek altın, haft afinalinde ise toplamda beş bilezik veren Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini Hasret Ural 226 yaşında. 3.5 yıllık evli olan güzel yarışmacı, rakiplerine şimdiden meydan okudu ve kayınvalidesi ile de tartışmayı ihmal etmedi. Gelinim Mutfakta Hasret ve kayınvalidesi Nurten ilk güne kavgalı başlangıç yaptı. Hasret, "Benim yemek yapabildiğimi düşünmüyor musun? Benim becerikli olduğumu kabullenmek istemiyor musun?" sorularını kayınvalidesine yöneltti.


Gelinim Mutfakta Hasret Ural ve kaynanası Nurten Kangal kimdir? Kaç yaşında


 

Gelinim Mutfakta Nurten kimdir?

Sportif yaşamıyla dikkat çeken Nurten Kangal yine fitliği ile ön planda olmak istiyor. Lezzet konusunda dedektif gibi olduğunu söylemişti. Gelininin tabağını bulabilmek için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum