Kardeşlerim Elif kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Kardeşlerim Elif kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?
ATV’nin beğenilen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katılıyor. İşte o isim ve tüm merak edilenler…

Cansev Temuçin - Cumartesi akşamları ATV ekranlarında izleyici ile buluşan “Kardeşlerim” dizisine genç ve güzel bir oyuncu dahil oluyor. Diziye 88. bölümde dahil olarak “Elif” karakterine hayat verecek oyuncunun ismi Dilara Sümbül. Elif karakteri dizide, Recep Usta’nın canlandırdığı “Berk” karakterinin ikizi olarak yer alacak.

Genç oyuncu Dilara Sümbül’ün Kardeşlerim dizisinde rol alacağının duyurulmasının ardından Sümbül’ün hayatı ve kariyeri de merak konusu olmaya başladı. Güzel oyuncunun sosyal medya kullanıp kullanmadığı ve erkek arkadaşı olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Kardeşlerim dizisinde yer almaya hazırlanan Dilara Sümbül’ün hayatına dair bilinmesi gerekenler…

Dilara Sümbül (Kardeşlerim Elif) kimdir?

1 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelen Dilara Sümbül, 26 yaşında. Oğlak burcu olan oyuncu, 2018 yılından beri çeşitli dizi projelerinde boy gösteriyor. Sümbül ilk olarak 2018 - 2019 yılları arasında TRT ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Gizem karakterine hayat verdi. Daha sonra 2021 yılında Baş Belası, 2022 yılında ise Evlilik Hakkında Her Şey ve Duy Beni adlı dizi projelerinde yer aldı. Dilara Sümbül, 2023 yılında ise ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Elif karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Dilara Sümbül Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Dilara Sümbül, Instagram’da @dilarassumbul kullanıcı adı ile boy gösteriyor. Toplam 309 bin takipçisi olan genç oyuncu Rezzan Çakır menajerlik ajansına bağlı olarak çalışıyor.

Dilara Sümbül evli mi?

Sosyal medya hesabında medeni durumuna dair bir bilgi bulunmayan güzel oyuncunun bekar olduğu ve erkek arkadaşının bulunmadığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.