Kurtlar Vadisi’nin teknik ekibi buluştu, çekimler başlıyor! “Önümüzdeki sezonda Netflix’te”

Kurtlar Vadisi’nin teknik ekibi buluştu, çekimler başlıyor! “Önümüzdeki sezonda Netflix’te”
Türkiye’de yıllara damgasını vurmuş olan Kurtlar Vadisi dizisinden izleyicilere müjdeli haber geldi. Dizide senaristlik yapan Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, diziye 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın bir araya geldi.

Türkiye’de ilk olarak 2003 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisi, yayınlandığı dönemde kısa sürede efsane olmayı başardı. Sevilen dizi ekranlara geldiği her bölümü ile reyting rekoru kırarken, aradan yıllar geçmesine rağmen dizi popülaritesinden bir şey kaybetmedi. Sosyal medyada hala Kurtlar Vadisi paylaşımları sık sık yapılırken, izleyicileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi’nde senarist olarak yer alan Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, diziye 4 sezon 99 bölüm boyunca konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, bir araya geldi. Gazeteci Sina Koloğlu konuyu değerlendiren bir yazı kaleme aldı ve Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden çekileceği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

GAZETECİ KOLOĞLU AÇIKLADI

Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara geleceğine ilişkin gündemi sallayan iddiaların ortaya çıkması ile birlikte Gazeteci Sina Koloğlu konuyu değerlendiren bir yazı kaleme aldı. Koloğlu açıklamasında, “İstanbul’daki mafya çatışmaları dizi oluyor. ‘İstanbul Başakşehir yabancı uyruklu çetelerin savaş alanı oldu’, ‘İstanbul Balkan Mafyasının yuvası haline geldi’, ‘Sırp mafya lideri Vukotiç öldürüldü’ ve daha niceleri…”

Koloğlu yazısında, “Bana gelen bilgilere göre senaryo, bu tarz konulara hiç yabancı olmayan iki isimden, Soner Yalçın ve Bahadır Özdener’den geliyor. Bu ikili ‘Kurtlar Vadisi’nde de yapmış (ki en etkili bölümleri diyebilirim), Bahadır Özdener önemli bir bölümünün senarist ekibinde yer almıştı. Peki hangi kanala? Netflix için önümüzdeki sezona yapılacak” dedi.

KURTLAR VADİSİ EKİBİNDEN YENİ PROJE

Sina Koloğlu’nun açıklamaları sosyal medyada kısa sürede geniş kitlelere ulaştı ve Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden çekileceği iddialar boyut değiştirmeye başladı. İzleyiciler, Kurtlar Vadisi’ni yeniden ekranda görmeyi beklerken, Kurtlar Vadisi ekibinden yepyeni bir proje geleceği ortaya çıktı. İstanbul’daki yabancı uyruklu çete ve mafya konularını ele alması beklenen dizi merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.