Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel ne zaman yayınlanacak? Mevzular Deprem Özel izle

Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel ne zaman yayınlanacak? Mevzular Deprem Özel izle
Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunda ekrana gelen Mevzular Açık Mikrofon programının Deprem Özel bölümü ne zaman izleyici ile buluşacak?

Cansev Temuçin - Oğuzhan Uğur’un büyük bir ilgi ile izlenen YouTube programı Mevzular Açık Mikrofon’un yeni bölümü Deprem Özel başlığı ile yayınlanacak. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren milyonlarca izlenmeye ulaşan Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel programının yayın tarihi merakla bekleniyor. Peki BabalaTV Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel 14. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sosyal medya platformu YouTube üzerinden yayınlanan ve her hafta başka bir konuğun ağırlandığı Mevzular Açık Mikrofon 14. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oğuzhan Uğur moderatörlüğünde yürütülen programın son bölümünde depremzedeler yer alacak. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde evlerini ve yakınlarını kaybeden depremzedelerin konuk olacağı program henüz montaj aşamasında.

BabalaTV ve Mevzular Açık Mikrofon izleyicileri Mevzular Deprem Özel programının ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Programa dair henüz sadece 8 dakikalık bir fragman yayınlandı. Mevzular Açık Mikrofon 14. bölüm Deprem Özel yayınının fragmanı bile kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel yayınından duygusal anları ekrana getiren fragman, YouTube’da yalnızca iki günde iki milyona yakın gösterim elde etti. Programın yayınlanma tarihi ile ilgili Oğuzhan Uğur’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Programın Mevzular Açık Mikrofon 14. bölüm olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. BabalaTV Mevzular Deprem Özel programının yayın tarihi açıklandığı anda haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.