Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu 15. bölüm ne kadar izlendi?

Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu 15. bölüm ne kadar izlendi?
Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı ve günlerdir büyük bir merakla beklenen Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünü kaç kişi izledi?

Cansev Temuçin - Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon 15. bölüm izlenme rekorları kırıyor. 24 Mayıs 2023 Perşembe günü yayınlanan ve henüz 24 saat geçmeden milyonlarda izlenmeye ulaşan program YouTube'da rekora koşuyor.

Youtube kanalı BabalaTV’de 24 Mayıs 2023 Çarşamba akşamı saat 21.30’da yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının 15. bölümünün konuğu CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Çekimleri ve yayın süreci büyük ses getiren programının yayınlanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları programının ne kadar izlendiğini de merak etmeye başladı.

Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümü yayınlandığı andan itibaren pek çok kişi tarafından YouTube üzerinden izlenmeye başladı. Toplam 4 saat 11 dakika süren program 25 Mayıs Perşembe günü öğlen saatlerinde 10 milyon izlenmeye ulaştı. Video trendler listesine de ilk sıradan giriş yaptı. Trendler listesinin ikinci sırasında ise 6 milyondan fazla izlenmeye ulaşan programın tanıtım filmi yer alıyor. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon 15. bölümün izlenme sayısının ilerleyen saatlerde artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.