Show TV dizisinin final tarihi öne çekildi!

Show TV dizisinin final tarihi öne çekildi!
Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisi final yapıyor. Dizinin final tarihi planlanandan önce olacak.

Ali Ozan Birerdinç - Televizyonlarda dizi sezonunun son günlerine girilmesi ile birlikte final yapan diziler de birer birer belli olmaya başladı. Final yapacağı birkaç hafta önce açıkalanan Show TV’nin beğenilen dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”nin final tarihi ise öne çekildi.

Daha önce edinilen bilgilerde dizinin 1 Haziran 2023’te biteceği yer alıyordu. Ancak Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi bir hafta öne alındı. Buna göre yapım, 25 Mayıs 2023 Perşembe günü ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın rol aldığı ilk yayınlandığı günlerde büyük yankı uyandıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ikinci sezonu göremedi. Dizi, 25 Mayıs günü yayınlanacak 41. bölümü ile son kez ekranlarda olacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncu kadrosu

BKM yapımcılığında hayata geçirilen dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosu Gani Müjde tarafından yazılan yapımın başrollerinde Ertan Sabah (Sadi Payaslı), Devrim Özkan (Songül Acarerk), Özge Özberk (Derya Yılmaz) ve Nilsu Berfin Aktaş (Gizem) 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu

Dizi, aslında bir mafya üyesi olan ancak Tanık Koruma Programı ile İstanbul'da bir okula öğretmen olarak atanan Sadi Payaslı ile bir grup lise öğrencisinin macerasını konu alıyor. Polis memuru Songül ile sahte bir evlilik yaparak aynı evde yaşamaya başlayan ve zamanla aralarında yakınlaşma olan Sadi Payaslı'nın eski aşkı Derya'nın da aynı mahallede oturmasıyla işler karışmıştı. "Herkes ikinci bir şansı hak eder" konusundan hareketle izleyiciye hikayesini sunan dizi,  zamanla öğrenciler ile coğrafya öğretmenleri Sadi Payaslı arasında artan yakınlığı da etkileyici bir dille anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.