Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu!
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası sonlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabet sonlanacak ve Zuhal Topal birinciyi açıklanacak. Günün yarışmacısı ise Harun oldu. Hafta başından bu yana iddialı açıklamaları bulunana Harun'un nasıl bir performans göstereceği merak konusu haline geldi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve 50 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verdiği zorlu programda bugün yarışacak isim açıklandı. Buna göre Harun, kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede elinden geleni yaparak rakiplerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Ailesi ve çevresi genç yarışmacının performansını sabırsızlıkla bekliyor ve alacağı puanlarla birlikte mutlu sona ulaşacağına inanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu haberimizde yer almaktadır.

harun-kazar


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun Kazar kimdir?

Bu haftanın en iddiallı yarışmacılarından biri olan Harun Kazar, köpekleri çok seviyor. Fragmanda sessizdi ancak adından söz ettirmeyi başaracak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @kazarhk'tır. Kendisi ile ilgili bilgiler geldikçe eklenmeye devam edecektir.

  • İstanbul Eyüp Sultan’da Yaşıyor
  • Alaylı aşçı
  • 4 yıl alaylı aşçılık yaptı
  • 10 yıldır restoran müdürlüğü yapıyor
  • Bekar
  • Restoran müdürü
  • 10 yıldır çalışıyor
  • Garsonluktan mesleğe başladı
  • Alakart restoranda çalışıyor
  • Deniz Ürünleri konusunda bilgisi yok


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Çarşamba puan durumu

Harun Kazar'ın bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Nisan 2023 Cuma puan durumu haberimize eklenecektir.

Anıl Toptaş'ın Harun Kazar'a verdiği puan: X
Dilber Şen'in Harun Kazar'a verdiği puan: X
Sinem Güvenir'in Harun Kazar'a verdiği puan: X
Zeynep Çıtak'ın Harun Kazar'a verdiği puan: X
Zual Topal'ın Harun Kazar'a verdiği puan: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.