Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim kimdir? Naim Akman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim kimdir? Naim Akman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Beş yarışmacının tanıtıldığı bölümde Naim Akman da lezzet savaşına dahil olarak birincilik mücadelesi verecek. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim kimdir? Naim Akman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan ve beş yarışmacının mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı isimlerin kozlarını paylaşmak üzere mutfak ve sofrada geçirecekleri zamanın ardından finalde birinci belli olacak. Daha önce de bu deneyimi yaşayan ve yemek kitabı bulunan Naim Akman, dört rakibine karşı olarak marifetlerini sergileyerek 15 bin lirayı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Cuma gününden bu yana da hakkında çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim kimdir? Naim Akman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim kimdir?

Bu sezonun 26'ıncı haftasındaki ilk yarışmacı olan Naim Akman, 38 yaşındadır. Aslen Malatyalı. Hukuk okuduğu dönemde sahnelere geçiş yaptı ve birçok sanatçının arkasında solistlik görevini üstlenerek adını duyurmayı başardı. Billur sesiyle ve nazik tavırlarıyla akıllara kazındı. Kendisi yarışmaya tam 3 kere katılmış, 3'ünde de birinci olmuştu. Son birinciliğini Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada aldı. Fakat burada puanlamada yaptığı bir taktikle birinci olunca Onur Büyüktopçu da ondan sözünü esirgememiş, bunu yüzüne vurmuştu. 2009'da Naim Akman ile Yemektesin kitabını yayınladı.


Kitabının önsözünde şu ifadeler yer alıyor;

İnsan dünyaya kendisinden iz taşıyan bir şeyler bırakmak istediğinde kendisini yansıtsın ve diğerlerini mutlu etsin duygusu yaşıyor. Ama hangi hangi tarifle anlatmalı bu mutluluğu. Benim yolum "yemek yapmak".
Evet... Yemek yapmayı seviyorum. Yeptığım yemekleri sevdiklerime özenle sunmayı ve yüzlerindeki memnuniyeti görmeyi seviyorum.
Bu kitabın önsözünde mutluluk yatıyor. İnsanlar tarifleri uygulayıp bu mutluluktan paylarına düşeni alsınlar istiyorum.


yemekteyiz naim akman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim Instagram hesabı

Yarışmanın gerçek takipçilerinin ilk görüşte tanıdığı ve ekrandan görmekten keyif alacağını yazdıkları Naim Akman'ın Instagram hesabı merak konusu. İlk kez seyredenlerin de ilgi gösterdiği yarışmacıyı sosyal medyada binlerce kişi takip ediyor. Hesabına @naimakmanofficial profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.