1 Mayıs'ta çalışan işçinin ayakkabısının tabanını onarmaya çalıştığı anlar gündem oldu!

Olaylar ve yaşanan karmaşaların eksik olmadığı 1 Mayıs'ta, geçimini sadece inşaatta çalışarak sürdüren genç bir işçinin, ayakkabı tabanını onarmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde İstanbul başta olmak üzere çok sayıda olayların yaşandığı o günde, ekmeğini inşaatta çalışarak kazanan ve geçimini sağlayan genç bir işçinin tesadüfen çekilen görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

1 Mayıs'ın gerçek yüzü!

Merdivende oturan genç, ayakkabısının tabanını çalıştığı inşaattaki bir strafor malzemesiyle elinde ayarlayarak ayağına uygun hale getirip tabanlık olarak kullanmaya çalışması 1 Mayıs'ın gerçek yüzü notlarının düşülmesine neden oldu.

İşçi Bayramı'nda çalıştığı gün, ayakkabısının tabanını kendi imkanlarıyla onaran işçi, başka bir arkadaşı tarafından kayda alınınca sosyal medya başta olmak üzere çok sayıdaki kişi genç işçiye ulaşmak için adeta seferber oldu.

O görüntüler işçi ve işçi kesiminin gerçeğine bir kez daha ışık tutarken, sosyal medyada o genç en çok konuşulan ve aranan isim oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.