Marlon Brando gelmiş geçmiş en iyi aktör olduğunu söyleyen gazeteciye hayret verici alçakgönüllükte bir yanıt veriyor...

Marlon Brando gelmiş geçmiş en iyi aktör olduğunu söyleyen gazeteciye hayret verici alçakgönüllükte bir yanıt veriyor...
1989 yılında Marlon Brando'yla yapılan bir röportajda tüm zamanların en iyi aktörü olduğu iddiasına, köpeği Tim'in şimdiye kadarki en iyi aktör olduğunu söyleyerek yanıt veriyor.

Marlon Brando, bir neslin akıllara kazınan The Godfather yani Tanrıbaba veya Baba filmiyle tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olmayı başardı. Brando, aile babası bir gangsteri canlandırdığı Don Vito Corleone karakterine rol değil adeta can verdi.

Oscar ödüllü Baba filminde, Brando'nun yanı sıra; Al Pacino, Robert De Niro, James Caan, Diane Keaton, Richard S. Castellano gibi eşsiz aktör ve aktrisler yer aldı. Bu isimlerin hepsi, tıpkı Marlon Brando gibi mesleğine tutkulu bir şekilde gönül veren ustalaşmış oyuncular...

1989 yılında Connie Chung'un röportaj yaptığı Marlon Brando, köpeği Tim'in şimdiye kadarki en iyi aktör olduğunu söylüyor.

Connie Chung, Brando'nun en iyi aktör olduğunu yineleyince hayret verici bir alçakgönüllülüğe imza atan usta oyuncu "Herkesin farklı açılardan kendi eşsiz tarafları var. Bu yüzden kimin en iyi olduğunu düşünmekten hoşlanmıyorum. Bunun amacı nedir?" şeklinde karşılık veriyor.

Etkileyici ve çok anlamlı o röportajın tamamı ise şu şekilde:

Chung, "Gelmiş geçmiş en iyi aktör olarak anıldığının farkında değil misin?"


Brando, "Köpeğim Tim gelmiş geçmiş en iyi aktördür.
Ne zaman karnı acıksa beni seviyormuş gibi davranır.
Kaybol buradan!"

Chung, "Hayır, bu gerçek."

Brando, "Ne fark eder ki? Bu Amerika'nın hastalıklı bir tarafı. Devamlı konuşulur... Kim kazandı, kim kaybetti, kim iyi, kim kötü, kim en iyi, kim en kötü...Bu kavramları bu şekilde düşünmeyi seviyoruz. Ben bu şekilde düşünmeyi sevmiyorum. Herkesin farklı açılardan kendi eşsiz tarafları var. Bu yüzden kimin en iyi olduğunu düşünmekten hoşlanmıyorum. Bunun amacı nedir?"

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.