Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

16 Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

Günlük burç yorumları 16 Mart 2024 Cumartesi gününde de araştırılıyor. Binlerce kişi iş, aşk, kariyer ve sağlık falları ile neler yaşayabileceğine dair öngörülerde bulunmak istiyor. Diğer yandan tüm burçların günlük yorumları da yine haberimizde yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu bugün sizlere neler söylüyor? Burçların özellikleri bugününüzü veya ilerleyen günlerinizi nasıl etkileyecek? Yeni günün başlamasıyla birlikte kısa kısa özetler halinde 16 Mart 2024 Cumartesi iş, para, aşk, sağlık ve kariyer fallarını içeren Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları bu sayfada yer alıyor.

Bugün doğanlara

Zeki, meraklı, anlayışlı ve aynı zamanda psişiksiniz. Bu hayatta dengede kalmak sizin için önemli. Bu yıl, çabalarınızın ve çalışmalarınızın takdir edileceği harika bir yıl. Bir terfi, bir ödül ya da bir tür teşekkür ya da övgü alacaksınız.

burc-yorumu-oku.jpg

16 Mart 2024 Cumartesi KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

“Telefonu tut!” Bugün birine cevap vermeden önce iki kez düşünün, çünkü insanlar çabuk gücenir ve tepki göstermeye hazırdır. Bunun nedeni bugün insanların sinirli ve biraz da huysuz olmalarıdır. Bazıları kavga etmek için bahane arıyor. Bu gece: Yalnızlığı arayın.

16 Mart 2024 Cumartesi BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün sabırlı olun ki pişmanlık duymayasınız. Bunun nedeni, bir arkadaşınızla veya bir grubun üyesiyle aniden kavga etmenin kolay olmasıdır. Düşmanca bir tartışmaya karışırsanız daha sonra köprüleri onarmak zor olabilir. Bu yüzden pişmanlık duymamak için bundan kaçınmalısınız. Bu gece: Sabır.

16 Mart 2024 Cumartesi İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Akıllı olun ve patronların, ebeveynlerin, öğretmenlerin ve polisin zorlayıcı yorumlarından uzak durun. Bunlar kolayca size yalnızca sorun getirecek topyekün bir kavgaya yol açabilir. Umarım sabah bunu okuyorsunuzdur ve bugün otorite figürlerine geniş bir yer verebilirsiniz. Bu gece: Saygı gösterin.

16 Mart 2024 Cumartesi YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Mümkünse siyaset, din veya ırksal konularla ilgili tartışmalı tartışmalara karışmayın, çünkü neredeyse anında kötü tartışmalara dönüşeceklerdir. Bu, insanların alaycı bir yorum yapmaktan kendini alamayacağı türden bir gün. Kaçmak! Bu gece: Çatışmalardan kaçının.

16 Mart 2024 Cumartesi Aslan BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Adil Venüs'ün haritanızın en üstünde yer alması iyi bir şey çünkü bu, finans, paylaşılan mülk, miras, vergiler ve borçlarla ilgili zorlu tartışmaların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Düşman edinmemek için soğukkanlılığınızı korumanız önemlidir. (Kimin düşmana ihtiyacı var?) Bu gece: Mali durumunuzu kontrol edin.

16 Mart 2024 Cumartesi BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Bu zorlu bir gün. Kendinizi ortaklarınızla, yakın arkadaşlarınızla, patronlarınızla ve ebeveynlerinizle (bu hemen hemen herkesi kapsar) anlaşmazlık içinde bulabilirsiniz. Kendi güvenliğiniz için başınızı aşağıda ve pudranızı kuru tutun. Bulaşmayın. Gülümseyin ve anlayışlı olun. Bu gece: Sakin kalın.

16 Mart 2024 Cumartesi TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Doğanız gereği insanları memnun eden birisiniz. Aynı zamanda mükemmel bir tartışmacısın! Bu ikinci nitelik, bugün özellikle iş yerinde başınızı belaya sokabilir, çünkü yabancı çıkarlar veya üniversiteler, tıp veya hukukla ilgili konular keçinizi alabilir. Yemi yutma. Bu gece: Hiçbir şey söyleme.

16 Mart 2024 Cumartesi AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Ebeveynler bugün çocuklarına karşı çok sabırlı olmalılar. Herkes huysuzdur ve gerçekte kastetmediği şeyleri söylemeye meyillidir. Kimin yetişkin, kimin çocuk olduğunu unutmayın. Riske atmak için başka bir günü bekleyin. Bu gece: Başkalarına karşı sabırlı olun.

16 Mart 2024 Cumartesi YAY BURCU BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Aile kavgaları günümüzün klasikleşmiş halidir, özellikle de ebeveynlerle. Ailelerin bu kadar tartışmasının nedeni, tehlikede olan çok şey olması; insanların birbirlerini sevmesi. Duygular kolayca incinir. Çılgın varsayımlar yapılıyor. Bugün oraya gitmeyin bile. Yürüyüşe çık. Bu gece: Karışma.

16 Mart 2024 Cumartesi OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün ortalıkta çok fazla zihinsel enerji uçuşuyor. Bilge insanlar bu enerjiyi çalışmak ve öğrenmek için kullanacaklardır. O kadar akıllı olmayan insanlar, herkesi perişan edecek tartışmalara ve küçümseyici yorumlara kapılırlar. Seçim senin. Bilge bir adam olmak ister misin? Bu gece: Yumuşak kalın.

16 Mart 2024 Cumartesi KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

★★★Bugün para kavgalarından kaçınmak zor olacak. Bunlar mali müzakereler sırasında ortaya çıkabilir. Alışveriş yaparken veya bir şey satın alırken, özellikle de bir şeyi iade etmeye çalıştığınızda da ortaya çıkabilirler. Ayrıca romantizm, spor, çocuklar veya sosyal eğlence ile de ilgili olabilirler. Bu gece: Dudağını fermuarla!

16 Mart 2024 Cumartesi BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Ateşli Mars bugün burcunuzla anlaşmazlık içinde, bu da başkalarıyla tartışmalar, anlaşmazlıklar ve zorlu zamanlar için kesin bir bilet. Sabırsız olabilirsiniz. Ayrıca birisinin hatasını üstlenmek veya onu eleştirmek konusunda da hızlı davranabilirsiniz. (Bunun kurşun bir balon gibi uçacağını biliyorsun.) Bu gece: Nazik ol.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi