Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

1 Mart 2023 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç burcu: Bugün ay sizi kutsayabilir. Ofisinizi veya evinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde harcamanız tavsiye edilir, aksi takdirde tasarruflarınız etkilenebilir. Açık sözlülüğünüz sevdiklerinizle olan ilişkinizi etkileyebilir, bu nedenle konuşmadan önce iki kez düşünmenizi öneririz. Diş, boğaz, kulak, burun ile ilgili sorunlarınız da olabilir.

Boğa burcu: Bugün kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda verimli bir şekilde çalışabilirsiniz, astlarınız işinizle ilgili bazı önemli kararları almak için sizinle işbirliği yapabilir. Kardeşlerinizin ve ağınızın yardımıyla, işin büyümesinde faydalı olabilecek yeni bir girişim başlatmayı planlayabilirsiniz. Coşkunuzu korumak için uygun şekilde dinlenmeniz tavsiye edilir.

İkizler burcu: Bugün, verdiğiniz sorumluluklardan kopuk olabilirsiniz. Ayrıca evdeki veya ofisteki olumsuzlukları artırabilecek değersiz eşyaları satın almak için daha fazla para harcarsınız. rakiplerinize ve rakiplerinize dikkat etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde komplo kurbanı olabilirsiniz. imzanızı atmadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir.

Yengeç burcu: Bugün, ailenizin ve iş hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz. çevrenizdeki insanlara karşı kibar olabilirsiniz, bu da işinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olabilir. Birikimlerinizi artırabilecek yeni kazanç kaynakları bulabilir, ayrıca evinizi veya ofisinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. İşinde olan yerliler terfi alabilir.

Aslan burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz, bilgeliğiniz işinizi büyütmek adına doğru kararlar almanıza yardımcı olabilir. İşinizi harcayabilecek büyük bir sipariş almanız muhtemeldir. Yaratıcılığınızı evinizi veya ofisinizi yenilemek için kullanabilirsiniz, bu da sosyal statünüzü yükseltebilir. Bazı yaratıcı varlıklara da yatırım yapabilirsiniz.

Başak burcu: Bugün, ay sizi kutsuyor, sabrın yardımıyla tüm zorluklara göğüs gerebilir ve bu nedenle işinizden keyif alabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve astlarınızdan yardım alabileceğiniz, sosyal ağınızı güçlendirecek kısa bir iş gezisi planlayabilirsiniz. İş arayanlara, uygun bir iş bulmak için ağlarını kullanmaları tavsiye edilir.

Terazi burcu: Bugün sağlıkla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, uykusuzluk sizi kibirli yapar, dağınık durumlardan kaçınmak için işte ve evde tartışmaktan kaçınmanız önerilir. ayrıca okült tarafından da çekilebilirsin. Kendinizi analiz aşamasında bulabilirsiniz ama bir şekilde iyi karmanız bu karmaşık durumdan çıkmanıza yardımcı olabilir.

Akrep burcu: Bugün evinizi yenilemeyi planlayabilir, sosyal statünüzü artıracak bazı eski eserler veya yaratıcı şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca mülklere ve diğer varlıklara yatırım yapabilirsiniz. Eşinizle duygusal ilişkinizi artıracak olan eşinizle romantik anlarınızın tadını çıkarmanız muhtemeldir. bekarlar ruh eşini bulabilir. Muhabbet kuşları evlilik açısından bazı önemli kararlar alabilir.

Yay Burcu: Bugün kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Aile bireylerinin tedavi edilememesi ile ilgili kronik sağlık sorunları. Sıkışan para şimdi geri alınabilir ve bu da işletmedeki likiditeyi artırabilir. İşteki insanlar, mali sağlığınızı iyileştirecek bazı teşvikler alabilir. İş arayanlar herhangi bir akraba veya arkadaşın referansı ile iş bulabilirler. Öğrenciler akademik anlamda arkadaşlarından yardım alabilirler.

Oğlak burcu: Bugün, evinizi veya ofisinizi yenilemek için yaratıcılığınızı kullanmanız muhtemeldir. hedeflerinize odaklanmanız iyi olabilir. Fazla çalışmak zihninizi yorabilir, bu da ev hayatınızı etkileyebilecek kaygı, huzursuzluk ve stres yaratabilir. Öğrencilere çalışmalarında fanteziden uzak durmaları tavsiye edilir, çalışmaları için uygun bir zaman çizelgesi oluşturmaları ve iradelerinin yardımıyla buna uymaları tavsiye edilir.

Kova burcu: Bugün sabırsız olabilirsiniz ve bu durum çalışma şeklinize de yansıyabilir. Projenizi tamamlamayabilecek bazı aptalca hatalar olabilir. Duran varlıklara yapılan yatırımların birkaç gün ertelenmesi tavsiye edilir. Ancak kaderin yardımıyla bu karmaşık durumun üstesinden gelebilirsiniz. akşam ise işinize odaklanmış olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün kardeşinizden güzel haberler alabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yaratıcılığın yardımıyla evinizi veya ofisinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. yakın gelecekte size fayda sağlayacak olan aile üyesi ile yeni ortaklıklar başlatabilirsiniz. ofisteki astlarınız size proje anlamında yardımcı olabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi