Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

14 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç burcu: Bugün, yakın gelecekte karlı olabilecek bazı iş emirleri alabilirsiniz. iş cephenizde bazı yeni fikirleri hayata geçirebilirsiniz. yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. İşinizle meşgul olabilirsiniz, bu sizi zihinsel olarak yorabilir. Ev hayatınızı etkiler.

Boğa burcu: Bugün, işinizde başarılı olabilirsiniz, iş arkadaşlarınız sizinle işbirliği yapabilir, işteki performansınız iyi olabilir ve ertelenen projelerinizi zamanında tamamlayabilirsiniz. Yatırım amacıyla borç para verebilirsiniz. İş arayanlar yeni işler bulabilirler. Eski sağlık sorunlarından etkilenen yerliler için olumlu haberler.

İkizler burcu: Bugün, durumlar artık yolunda ve çevrenizdeki insanlar artık size yanıt verebilir. Ancak hayatı bir yük olarak almamanız tavsiye edilir. Kaçınılmaz durumlarda kendinizi ayakta tutmaya çalışmalısınız. Kolay kazanımlarda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bir şekilde yaşlılardan gelen kutsamalar bu durumdan çıkmanıza yardımcı olabilir. Hedef seçme konusundaki kafa karışıklığınız artık sona erebilir.

Yengeç burcu: Bugün, görevler eksik kalıyor, ruh hali değişimlerinin kurbanı olabilirsiniz, sabrınız birçok kez sınanabilir ve aptalca hatalar işinizi bitirmek için kafanızı karıştırabilir. Muhabbet kuşları, duygular açısından kendilerini şaşkın bulurlar. Daha fazla beklenti, eşinize olan duygusal bağlılığınızı etkileyebilir. Ebeveynlerinize iyi bakmanız tavsiye edilir. Öğrenciler konsantrasyonlarını kaybedebilirler.

Aslan burcu: Bugün sevineceksin; Kazancınız ve harcamanız arasında, mali durumunuzu artıracak bir denge sağlayabileceksiniz. Ağınız, planlarınızı uygulamanıza yardımcı olacaktır. Kardeşleriniz ve alt personeliniz bugün daha fazla yardımcı olacak. Yaşlıları veya dini yerleri ziyaret etmeyi planlayın.

Başak burcu: Bugün, enerji seviyeniz yüksek olacak. bu yüzden arzularınızı çok çalışarak yerine getirmek sizi mutlu ve iyimser yapacaktır. mutluluğunuzu paylaşmak için arkadaşlarınızla ve ailenizle gezilere çıkmayı planlayacaksınız. Öğrenciler ders çalışmak açısından güzel haberler görecekler.


Terazi burcu: Bugün öğleden sonraya kadar pek iyi geçmiyor, kendinizi mutsuz ve gergin hissedebilirsiniz ama öğleden sonra daha mutlu olacaksınız, iç canlılık özgüveninizi artıracak, finans, meslek, iş gibi konularda karar verirken dikkatsizlikten kaçınmalısınız. ve çalışmalar. Bazen eşinizle aranızda özgüven sorunları yaşayabilirsiniz ve mutlu anları kötü anlara dönüştürmemek için sabırlı olmanız gerekir. Muhabbet kuşları kısa geziler planlayacak.


Akrep burcu: Bugün aşırı harcama eğiliminiz birikimlerinizi etkileyecek. İş ve ev cephesinde de kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Borç vermekten kaçınmalı ve gayrimenkul ve diğer varlıklarla ilgili konularda önemli kararlar vermeyi ertelemelisiniz. Sorumluluklarınızdan yükselme eğiliminden kaçınmaya çalışmalısınız.

Yay burcu: Bugün, zihinde barış olabilir. İşletmenizdeki likiditeyi artırabilecek işletmeye bir miktar sermaye yatırmayı planlayabilirsiniz. Kazançlarınız finansal sağlığınızı artırabilir. Eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz, bu da aile hayatındaki uyumu arttırabilir. Bekarlar muhtemelen uygun eşleşmeler bulabilir. Muhabbet kuşları evlenmeye karar verebilir. Öğrenciler iyi karma ile kutsanacaklar.

Oğlak burcu: Bugün çok mutlu olabilirsiniz, kayıplarınız kazanca dönüşebilir. yaşlılarınız mutlu olabilir ve çalışmanızı takdir edebilir. İşteki yerinizde, pozisyonunuzda veya sorumluluklarınızda terfiler açısından bazı değişiklikler olabilir. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız artık kontrol altında olabilir. Bekarlar ve muhabbet kuşları, akraba veya arkadaşların yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilirler.

Kova burcu: Bugün, sizi mutlu edebilecek ay tarafından kutsanmışsınız. Geçen haftaki kriz artık sona erdi. Bir nimetin yardımıyla, sıkı çalışmanızın karşılığını alabilirsiniz. Astlarınızın yardımıyla ertelediğiniz işlerinizi başlatabilirsiniz. İşinizdeki bazı kazançlar mali durumunuzu artırabilir.

Nalık burcu: Bugün kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz; Bazı sağlık sorunlarınız olabilir. İşe yatırım yapmayı ertelemeniz tavsiye edilir. Yeni girişimlere başlamamanız da tavsiye edilir. İş hayatında kayıplarla karşılaşmanız muhtemeldir. Kazançlarınız muhtemelen kayıplara dönüşebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi