Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

18 Şubat 2023 Cumartesi Burç Yorumları

Koç: 20 Mart 2023 - 20 Nisan 2023
Ay, Kova burcuna girerken odak noktanız sosyal hayatınıza dönüyor ve yeni bir hobi keşfediyor olabilirsiniz. Güneş, sezgilerinizle derin bir şekilde bağlantı kurmanızı veya belki de maneviyatınızı keşfetmenizi sağlayan balık burcuna girer. Balık burcundaki güneş de sizi yavaşlamaya ve dinlenmeye teşvik ediyor!

Boğa: 20 Nisan 2023 - 21 Mayıs 2023
Ay, sizi kariyerinize odaklanmış veya halkla önemli bir şekilde bağlantı kurmuş halde bulabileceğiniz Kova burcuna giriyor. Güneş Balık burcuna giriyor ve sosyal hayatınızda eğlenceli bir atmosfer yaratıyor. Yeni bir dilek size ilham verebilir!

İkizler: 21 Mayıs 2023 - 21 Haziran 2023
Ay, diğer hava burcu kovaa girerken heyecan verici fırsatlar gelebilir. Güneş Balık burcuna girerek kariyerinize odaklanmanızı sağlar. Ödül ve tanınma yolunuza çıkabilir!

Yengeç: 21 Haziran 2023 - 22 Temmuz 2023
Ay, sizi faturalarınızı organize ederken veya ortaklarla mali konuları ele alırken bulabileceğiniz Kova burcuna giriyor. Güneş, su burcu Balık burcuna giriyor ve bir sonraki seyahatinizi planlıyor olabilirsiniz! Yeni fırsatlar önünüze gelebilir.

Aslan: 22 Temmuz 2023 - 23 Ağustos 2023
Ay, karşıt burcunuz kovaya girerek, haritanızın ilişki sektörünü aydınlatırken bağlantı ve işbirliğine ilham verir. Güneş, sizi faturalarınızı organize ederken ve mali kaygılarınızı giderirken bulabileceğiniz Balık burcuna giriyor.

Başak: 23 Ağustos 2023 - 23 Eylül 2023
Ay, kova burcuna girerek üretkenliğe ilham veriyor! Güneş, haritanızın ortaklık sektörünü aydınlatarak ve ilham verici bağlantıyla Balık burcuna giriyor. Bazı heyecan verici yeni insanlarla tanışabilir veya bir partnerle derin bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz.

Terazi: 23 Eylül 2023 - 23 Ekim 2023
Ay, diğer hava burcu Kova'ya girerek romantizme ve yaratıcılığa ilham veriyor! Güneş Balık burcuna girerken odak noktanız yapılacaklar listenizi tamamlamaya da odaklanabilir. Bu, eski bir alışkanlığı sona erdirmek için güçlü bir zaman olabilir.

Akrep: 23 Ekim 2023 - 22 Kasım 2023
Ay, kova burcuna giriyor ve haritanızın ev ve aile sektörünü aydınlatarak sizi sevdiklerinizle yakınlaşmaya teşvik ediyor. Güneş, haritanızın romantizm ve yaratıcılık sektörünü aydınlatarak, diğer su burcu Balık'a giriyor!

Yay: 22 Kasım 2023 - 21 Aralık 2023
Ay, Kova burcuna girerek iletişimi teşvik eder ve belki de sizi evrak işleriyle uğraşırken bulur. Güneş de balık burcuna giriyor, aileniz ve sevdiklerinizle bağlantı kurmanız ve evinizde rahat etmeniz için size ilham veriyor! Şu anda özellikle nostaljik veya hassas hissedebilirsiniz.

Oğlak: 21 Aralık 2023 - 20 Ocak 2024
Ay kova burcuna girerken odak noktanız finansa, güneş Balık burcuna yönelirken iletişim hızlanabilir. Komşularınızla veya mahallenizle önemli bir şekilde bağlantı kuruyor olabilirsiniz.

Kova: 20 Ocak 2023 - 18 Şubat 2023
Ay, burcunuz kovaya yönelerek sizi kişisel bakıma odaklanmaya teşvik ediyor. Güneş balık burcuna girerken aklınızda para da olabilir. Bu, bütçeleme ve zenginlik oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinmek için güçlü bir zaman olabilir!


Balık: 18 Şubat 2023 - 20 Mart 2023
Ay Kova burcuna yönelerek sizi yavaşlamaya ve dinlenmeye teşvik ediyor - ancak Balık mevsimi de bugün başlıyor! Mutlu güneş dönüşü, sevgili Balık! Kendinize kaliteli zaman ayırın ve önümüzdeki haftalarda hayatı nasıl kutlamak istediğinizi düşünün.


Burçlara göre yaşamlar

Koç: Bugün daha iyi performans gösterebilirsiniz, çocukların sağlığı şimdi daha iyi. Çocuğun geleceği için bazı yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. İşinize karşı daha sadık olmanız muhtemeldir. İş arayanlar referans yardımıyla iyi bir iş bulabilirler. Gizli düşmanlarınızı bulabilir ve nimetlerin yardımıyla onlara karşı koyabilirsiniz.

Boğa: Bugün annelerinizin sağlığı iyi olabilir. İşinizden zevk alabilir, sıkı çalışmanızın ardından ödüller alabilirsiniz. Sosyal saygınız şimdi artabilir. İş yoğunluğu nedeniyle zihninizin fazla çalışması sizi yorabilir; bazı aile etkinliklerine ulaşamayabilirsiniz.

İkizler: Bugün işinizden memnun olabilirsiniz. İşle ilgili kısa bir gezi planlayabilirsiniz. İç huzurunuzu korumak için bazı dini yerleri de ziyaret edebilirsiniz. Gurularınız size hedeflerinize ilişkin netlik sağlayabilecek doğru yolu gösterebilir.

Yengeç: Bugün kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz; Sakin olmanız tavsiye edilir, herhangi bir şey yapmadan önce iki kez düşünmeniz altın bir kuraldır. Paranızı geri almak için seyahat edebilirsiniz; aksi takdirde paranızı kaybedebilirsiniz. Ayrıca bir macera turuna çıkmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Öğrencilere başarı elde etmek için derinlemesine çalışma yapmaları tavsiye edilir.

Aslan: Bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz, ev içi uyum sizi mutlu edebilir. İş cephesinde bazı avantajlar elde etmek için bazı etkili kişilerle tanışabilirsiniz. İşinizde iyi performans göstermeniz muhtemel olabilir, terfiler açısından bazı ödüller bekleyebilirsiniz. Miras kalan mülkle ilgili anlaşmazlıklar muhtemelen çözülebilir.

Başak: Bugün çocuklarla meşgul olabilirsin, çocukların geleceğine yatırım yapmayı planlayabilirsin. Ortaklık halinde yeniliğe başlamanız muhtemeldir. Yakın gelecekte işinizi büyütecek bazı yatırımlar alabilirsiniz. Ayrıca kariyer yolunuzu düzeltmek için daha yüksek çalışmalar planlayabilirsiniz.

Terazi: Bugün, kendinize biraz güven getirecek bir kendi kendini analiz halinde bulabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmanız artık netleşti, hedefinize ulaşmak için başarı elde edebilirsiniz. Yaratıcılığınız gelişebilir ve eski eserlere, filmlere, çekiciliğe ve gerçek hayattaki nesnelere ilgi duyacaksınız. Günün sonunda, hayatınızdan memnun olabilirsiniz. Rakipleriniz artık kontrol altında olabilir.

Akrep: Bugün çevrenizdeki ihtiyaç sahibi insanlara yardım edebilirsiniz. Çevreniz nezdinde itibarınız artacaktır. Aklınıza yeni fikirler gelebilir, etrafınızdaki diğer insanlara yardımcı olma ihtimaliniz yüksek. İnovasyonu işinize uygulayabilirsiniz, bu da işinizi artırabilir. Aşk kuşları, geziler veya bazı macera turları için plan yapabilir.

Yay: Bugün, ev içi meselelerle meşgul olabilirsiniz. Bazı eserler veya ev eşyaları satın almak için para harcayabilirsiniz. Değersiz şeylere harcamayı kontrol etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde evdeki negatif enerjiyi çekebilir. Ayrıca çevrenizdeki insanlarla sert konuşmanızı kontrol etmeniz tavsiye edilir.

Oğlak: Bugün ruhsal gücünüz sizi mutlu edebilir. Düşünce tarzınız olumlu olabilir. Bugün spiritüalizme eğilimlisiniz. Bazı dini yerleri ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz. Okült bilime de ilgi duyabilirsiniz. Doğanızda kusursuzluğu gözlemlemeniz muhtemeldir. Görüşlerinizi sadece kendinize saklamanız, frekansınızı anlayabilecek kişilerle tartışmaya çalışmanız önerilir.

Kova: Bugün gergin hissedebilirsiniz, sabrınız olmayabilir, huzur aramak için okültizm sizi cezbedebilir, devam etmeden önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca bir konu hakkında derin bilgi edinebilir veya araştırmanıza iyi bir şekilde odaklanabilirsiniz.

Balık: Bugün, Ayınız iyi bir konuma yerleştirildi, profesyonel ve ev yaşamınızda bazı olumlu ivmeler bekleyebilirsiniz. Yatırımlarınız açısından kazanç beklemeleri muhtemeldir. Arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan yardımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sıkı çalışmanız size başarı açısından ödeme yapabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi