Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

20 Şubat 2023 Pazartesi Burç Yorumları

Koç: Bugün zihinlerde huzur olabilir. İşletmenize likiditeyi artırabilecek bir miktar sermaye yatırmayı planlayabilirsiniz. Kazançlarınız banka bakiyenizi artırabilir. Eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz, bu da aile hayatındaki uyumu arttırabilir. Bekarlar muhtemelen iyi bir eşleşme bulabilir. Muhabbet kuşları evlenme kararı alabilir.

Boğa: Bugün çok mutlu olabilirsiniz, kayıplarınız kazanca dönüşebilir. patronunuz mutlu olabilir ve çalışmanızı takdir edebilir. Muhtemelen yerinizde, işteki pozisyonunuzda, terfilerde bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Rakipler ve gizli düşmanlar üzerinde kontrol sahibi olmanız muhtemeldir. Muhabbet kuşları, akraba veya arkadaşların yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilirler.

İkizler: Bugünün ayı olumlu, sağlığınız bugün iyi olabilir. Muhtemelen aileniz veya arkadaşlarınızla bazı dini yerleri ziyaret edebilirsiniz. Herhangi bir dini yere veya bir hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunmayı planlayabilirsiniz. Mülkiyetle ilgili anlaşmalar muhtemelen yapılabilir. İşle ilgili yurtdışı seyahat planları yapabilirsiniz. Yüksek öğrenim için de plan yapabilirsiniz.

Yengeç: Bugün Ay negatif. Komploların kurbanı olabilirsiniz, Tartışmalara bulaşmamanız tavsiye edilir, güçlü iradeniz ve büyüklerinizin lütfu sizi bu dağınık durumdan koruyabilir. ev hayatında tartışmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Ayrıca acele sürüşten veya herhangi bir macera turundan kaçınmalısınız.

Aslan: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz. hevesli olabilirsiniz. Bu, projenizi hızlandırabilir. İşinizi büyütecek hızlı kararlar alabilirsiniz. Muhtemelen ortaklıkta yeni bir yenilik başlatabilirsiniz. Ortaklıkta sabit kıymetlere yatırım yapılması tavsiye edilmez.

Başak: Bugün, ay tarafından kutsanmışsınız, işinizde iyi performans gösterebilirsiniz, kazançlar açısından bazı terfiler veya transferler bekleyebilirsiniz. Mevcut işinizi değiştirmeyi de planlayabilirsiniz. Kıdemlilerle ilişkileriniz güçlü olacak. Eski sağlık sorunları artık tedavi edilecek.

Terazi: Bugün ay sizi kutsuyor. İşler kontrol altında olabilir, işinizden keyif alacaksınız, odaklanmanız iyi olabilir. Bu çalışma şeklinize yansıyacaktır. Bilgeliğiniz, mesleki açıdan zor kararlar alırken ilerlemenize yardımcı olacaktır. Geçmiş yatırımlarınız muhtemelen kar sağlayabilir.

Akrep: Bugün kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz. Memnun olmayabilirsin. Günün tadını çıkaramayabilirsin. Kibir kurbanı olabilirsiniz. hem iş hem de ev hayatınızı etkileyebilir. İş yerinde yaratıcı bir şeyler yapmanıza engel olabilecek içsel bir güven eksikliği hissedebilirsiniz.

Yay: Bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. işte verimli bir performans sergileyebilirsiniz, sıkı çalışmanız şimdi size ödeme yapabilir. Bu, güveninizi artırabilir. Kardeşler ile mülkiyetle ilgili anlaşmazlıkların şimdi çözülmesi muhtemeldir. Etkili bir kişiyle görüşmeniz ağınızı güçlendirebilir. Ortakla olan anlaşmazlıklar da çözülebilir.

Oğlak: Bugün, sizi mutlu eden ay sizi kutsuyor. Çevrenizdeki insanlara karşı naziksiniz, Aile bireylerinin yardımıyla iş hayatında bazı zor kararlar alabilirsiniz. işte artabilecek iletişim becerileriniz sayesinde büyük bir sipariş almanız muhtemeldir.

Kova: Bugün ay sizi kutsuyor. İçsel gücünüz iyi olabilir, işinizden keyif alabilirsiniz, eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz, bu da ev içi uyumu artırabilir. Yeni bir projeye başlamak için muhtemelen yeni planlar yapacaksınız; mükemmeliyetiniz, planları başarılı bir şekilde uygulamanıza yardımcı olabilir. İş arayanlar iyi işler bulabilirler. Muhabbet kuşlarına değersiz konularda tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

Balık: Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kibirinize hakim olmanız tavsiye edilir, aksi takdirde çevrenizdekilerle konuşurken sert konuşmanız nedeniyle bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Muhabbet kuşları değersiz konularda tartışmalar yaparken dikkatli olmalıdır; aksi halde ilişkiler etkileniyor olabilir.


20 Şubat Pazartesi Yaşam Burç Yorumları

Koç (21 Mart-20 Nisan)
Uzun sürmeyecek bir iş fırsatı için aranacaksınız, bu nedenle kararınız hızlı olmalıdır. Günü monoton ve inatçı bulabilirsiniz. Meslektaşınız hiç beklemediğiniz bir şey söyleyebilir. Boğaz ağrısı göz ardı edilemez. Eşinize zaman ayırın.

Boğa
Ertelemeyin, görevleri geldikleri anda bitirin çünkü gününüz oldukça fazla yüklenmiş olacak. Bekarlar bir partner için can atıyor olabilir ama yıldızlarına göre senin zamanın henüz gelmemiş. Gözlerde veya kulaklarda ağrı tahmin edilir. Finansal olarak güçlü görünüyorsun. Arkadaşınıza verdiğiniz tavsiyede samimi olun çünkü ciddiye alınacaktır.

İkizler
Sevdiğiniz biri size anlayamadığınız bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir ve bu bir tartışmaya yol açabilir. Anahtar dinlemektir. Bir arkadaşın müdahalesi yangını körükleyecektir, bu nedenle kendi anlayışınıza göre kendi kararınızı vermeniz en iyisidir. Ev dekorunuzdaki bir değişikliğin, bir süredir sahip olduğunuz bir düşünce olan pozitifliği getirmesi muhtemeldir ve bugün bunu gerçekleştirmek için şanslı gün. İş arkadaşlarınız iş yerinizde sizinle senkronize olacak. Soğuk algınlığı ve öksürük veya ateş göz ardı edilemez.

Yengeç
Duygusal olarak şu an içinize batıyor olsanız da insanlara güçlü görünüyorsunuz. Aşk ilginiz çok yardımcı olacak, sadece sormanız yeterli. Bazı çocuklarla yapacağınız bir etkinlik, sizi derinden rahatsız eden bir konuyu görmenize ve çözmenize yardımcı olacaktır. Dolabınızda sonsuza dek kaybolduğunu düşündüğünüz bir şey bulabilirsiniz. Ateş veya halsizlik öngörüldüğü için sağlık titreyebilir.

Aslan
Ailenizden biriyle bir tartışma olacağı tahmin ediliyor. Stres seviyeniz veya kaygınız küçük bir nedenden dolayı darbe alabilir. İş yerinde güvendiğiniz bir kıdemli tarafından çözülebilir ama sonuçta bu sizin kararınız olacaktır. İş monoton olacak ve kendinizi doymuş hissedebilirsiniz ama işin anahtarı kendi elinizde, kontrolünüz altında. Size yakın biri sizi duygusal olarak incitmeyi planlıyor, bu yüzden dikkatli olun. Yeni rutininize bağlı kaldığınız sürece mali açıdan harikasınız.

Başak
Size yakın birinin sizden yardım istemesi muhtemeldir, bu sizin kontrolünüzde olmayabilir ama beklentiler sizden olacaktır. Sempati sizin gücünüz olmayabilir, ancak birinin saygısını kazanmanıza yardımcı olacaktır, ancak bu, yapılması zor bir karar olacaktır. Finansal olarak iyi görünüyorsunuz, ancak abartılı yaşam tarzınızın yavaşlaması gerekebilir. Bir arkadaşın tavsiyesi işe yarayabilir. Sağlık iyi görünüyor.

Terazi
Büyükleriniz ve küçükleriniz ile koordinasyon, dikkatsizliğiniz nedeniyle işte sekteye uğrayabilir, bu nedenle uygulamalı olun. Bir arkadaşınız sizinle tanışmak için uğrayabilir. Sizden biraz mali yardım istenebilir, ancak yıldızlarınıza göre, bu size geri dönüş yolunu bulmayacağı için borç para vermek için iyi bir zaman değil, Duygularınız artabilir ve bu sizi çok karamsar ve hayatınızdan hüsrana uğratabilir. şu anda. Mali durum iyi görünüyor, ancak yukarıdaki durum için her şey sizin kararınıza bağlı. Eşinizle konuşun ve erimeniz için yardımlarını alın. Sağlık iyi görünüyor.

Akrep 
Kapılar sizin için açılıyor gibi göründüğü için şans yanınızda ama bunu hafife almak her şeyi alıp götürebilir. Derinlerde umduğunuz iş fırsatları karşınıza çıkacak ve hızlı hareket etmiş olabilirsiniz. Partnerinizin ruh hali sizi aşağı çekebilir ama bunun çözümünü siz biliyorsunuz o yüzden ertelemeyin. Sizin tarafınızdan eski bir dostu aramanız, diğeriniz için bir nimet olabilir. Sırt ağrısı göz ardı edilemez. Finansal olarak, artık anlamsız alışverişler veya masraflar tavsiye edilmez.

Yay
Arkadaşlık, birçok yönden kurtarıcınız olduğunu kanıtlayacaktır. Bugün iş hayatı pürüzsüz görünüyor ve sağlığınız da öyle. Patronunuz ona en çok ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacaktır. Birikimleriniz bu gece size tatmin edici bir uyku verecek.

Oğlak 
Bir süredir sizi arayan komşularınızla konuşun. Gezi ve çay muhtemelen sizin için şanslı olacaktır. Küçük hatalar büyük bir şeye dönüşebilir ama eşiniz yanınızda olacaktır.

Kova 
Eski bir iş arkadaşınızın sizi araması sizi neşelendirecek ama tavsiyeniz için olacak, bu yüzden yüksek sesle söylediğiniz kelimelere dikkat edin. Kıdemliniz sinirinizi bozabilir, ancak her zaman olduğu gibi geri tepebileceği için kendinizi tutmanız gerekir. Annen baban bugün senin oyuncak ayın, sırdaşın olacak.

Balık (20 Şubat-20 Mart)
Tek başınıza bir yere küçük bir gezi size iyi gelecek ve düşünmek ve planlamak bugün sıkıcı ve huysuz ruh halinizi yükseltecek. Nerede ve ne olursa olsun, bugün söyledikleriniz geri tepeceğinden, bugün birine saldırmak istiyorsanız dilinizi tutun. Yıldızlarınız akşam boyunca biraz duygusal salınım gösteriyor, bu yüzden sizi sakinleştiren insanlarla tanışın. Sağlık iyi görünüyor ve mali durumunuz da öyle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi