Arınç'tan münafık seçmen tarifi!

Arınç'tan münafık seçmen tarifi!
Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey'in düzenlediği sahur programına katılan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Mücahit Arınç, iddialı konuştu. Arınç, “AK Parti olarak kıl payıyla kaybettiğimiz; Avcılar ve Beylikdüzü gibi belediyeleri alacağız” diye konuştu

Avcılar Gümüşhaneliler Derneği ve Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey'in, kendi mekanı olan Gloria Jean's Coffee'de düzenlediği sahur programına, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin İbrahimoğlu, AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sahur programı sonrası konuşan Özbey, bütün katılımcılara teşekkür edereken, Avcılar'daki samimi ortam nedeniyle de oldukça mutlu olduğunu belirtti. Özbey, “Avcılar bizim köyümüz diyoruz. Niye böyle diyoruz? Çünkü samimi bir ortam var. Herkesle iyi geçiniyoruz” dedi.

Artık yeter
AK Partili isimlere de seslenen Özbey, Avcılar'ın CHP'li bir belediye olduğunu anımsatarak, “Biz bu duruma artık yeter diyoruz. Avcılar'ı, AK Parti'nin kazanmasını istiyoruz. Bu konuda siyasilerimize, aramızda bulunan milletvekili adayımıza da isteklerimizi ilettik. Onlar da bu kutlu yolda bizlere destek olacaklar. Yerli ve milli bir yönetim için Avcılar'da, AK Parti'yle birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hedefte 4 belediye var
Özbey'in ardından konuşan AK Partili Arınç ise oldukça iddialı ifadelerde bulundu. AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinden güçlenerek çıkacağını vurgulayan Arınç, daha sonra gerçekleşecek olan yerel seçimde de çok büyük hedefleri olduklarını açıkladı. CHP'nin elinde olan Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü ve Büyükçekmece Belediyeleri'ni kazanmak için canla başla çalışacaklarını kaydeden Arınç, “AK Parti olarak daha önce kıl payıyla kaybettiğimiz; Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü ve Büyükçekmece gibi belediyeleri alacağız. AK Parti, yerel belediyecilikte her zaman örnek olmuş bir partidir. Vatandaş da bunun farkında olarak AK Parti'ye gerekli desteği verecektir” dedi.

Öncelik MHP değil AK Parti
AK Parti, MHP ve BBP'nin gerçekleştirdiği Cumhur İttifakı'na da değinen Arınç, MHP'nin ittifak içinde yerinin önemli olduğunu söylese de parti seçiminde tüm AK Partililer'in yine AK Parti'yi tercih etmesi gerektiğini söyledi. “Önceliğimiz MHP değil AK Parti olmalı. Bugün kimileri parti seçiminde AK Parti'ye oy vermem ama cumhurbaşkanlığı için Erdoğan'a oy veririm diyor. Bakın bunu diyenler kesinlikle samimi değildir. Bu yaklaşım büyük bir fitnedir, münafıklıktır. Bu şekilde ciddi bir manipülasyon yapanlar var. O yüzden biz bunları anlatacağız, uyaracağız. Yeni modelde mecliste güçlü olmak çok önemli. AK Parti'ye oy vermekten bu nedenle vazgeçmeyin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.