AK Partili o isimden Ekrem İmamoğlu'na destek!

AK Partili o isimden Ekrem İmamoğlu'na destek!
31 Mart'ta AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Kaya, sosyal medya gönderileriyle Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkladı

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı olan Ali Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkladı. İmamoğlu için hazırlanan, 'Trabzon'un evladı salladı İstanbul'u isimli klibi Facebook hesabı üzerinden paylaşan Kaya, kendisine gelen sorulara da cevap verdi. Aykut Fatih isimli bir vatandaşın; “AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı görmesin bu paylaşımınızı” şeklindeki mesajını yanıtlayan Kaya, “Paylaşımın fotoğraflarını çekip AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı'na sen yollayabilirsin. Sana bu konuda müsaade ediyorum” dedi.

Aileme terbiyeme aykırı olurdu

Konuya ilişkin gazetemize açıklamada bulunan Kaya şu ifadeleri kullandı; “Ben 26 yıldır Avcılar'daki fabrikalarımda yurtdışına ihracat yaparak ülkeme döviz kazandıran bir iş adamıyım. Avcılar'da yıllarca bizimle üretim yapmış çalışma arkadaşlarımızın ve sivil toplum örgütlerimizin Avcılar Belediyesi’nin son dönemde yaşadığı mali darboğazı aşmak ve Avcılar'ın layık olduğu hizmetlere kavuşması amacıyla iktidar partisinden aday adayı olma çağrılarına kayıtsız kalamadım. Ben aday adayı olduğum dönemde, Ekrem İmamoğlu, büyükşehir adayı değildi. Çocukluk arkadaşım, kardeşim, eniştem; yüreği ve kalbi insan sevgisiyle dolu Ekrem başkanın Büyükşehir adayı gösterildiği bir yerde, benim başka bir şahsa destek olmam aile terbiyeme ve Trabzonluluk ruhuma aykırı olurdu. Bu durumu bilmeden sosyal medya hesabından bana sitemde bulunan AK Parti teşkilatında çalışan arkadaşlarımı bilgilendirme amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duydum kamuoyuna saygıyla duyururum.”

Trabzonlu kimliğiyle biliniyor

Aslen Trabzonlu olan Ali Kaya'nın, İmamoğlu'na verdiği destek Karadenizli isimlerin İmamoğlu ismi etrafında birleştiği yönündeki iddiaları da güçlendirdi. Avcılar'da uzun yıllar iş adamı kimliğiyle tanınan Kaya, aynı zamanda Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun ağabeyi olarak da biliniyor.

ali kaya ekrem imamoğlu


 

ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.