Işıklar’dan Balcıoğlu’na davet

Işıklar’dan Balcıoğlu’na davet
Silivri Belediye Başkanı ve adayı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Örgütü'nde gerçekleştirilen toplantıda belediye başkan aday adayı olan isimlerin desteğini alacağını söyledi. Aday adaylığı sürecinde kendisine rakip olan Bora Balcıoğlu'nun da yanında yer alacağını anlatan Işıklar, "Bora da gelecek. Bora'yı buraya davet ediyorum" dedi

CHP Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar partisinin ilçe binasında bu akşam partililerle buluştu. Toplantıya; CHP İstanbul 3. Bölge Sorumlusu ve İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan, Belediye Başkan Aday Adaylarından Mümün Koçoğlu, Abdullah Yıldırım'ın yanı sıra İyi Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayları da katıldı. Burada yaptığı konuşmada aday adaylığı sürecinde kendisine rakip olan isimlerin desteğini alarak seçime birlik beraberlik içerisinde gireceklerini söyleyen Işıklar, "Hep birlikte ve hep beraber kazanan tarafta olacağız" diye konuştu.

Üzerinde baba gibi hakkım var
Aday adaylarının desteğini alarak ilerleyeceklerini söyleyen Işıklar, toplantıda olmayan Borca Balcıoğlu'na da atıfta bulunarak, "Şimdi burada bir eksik var. Bora da gelecek. Bora'yı buraya davet ediyorum. Bunu neden söylüyorum. Kusura bakmayın çok duygulanıyorum. Ben bir evlat sevgisiyle, bir baba, bir ağabey, bir başkan gibi geleceğe hazırlamak için, onun gibi genç beş kişiyi meclise almamın sebebi, Türkiye'de klasikleşmiş, yeni heyecanlar yetiştirmeyenleri çok eleştirmiştim. Biz bu yeni heyecanları yetiştirelim dedik. O kardeşimi ben onurlandırarak, umut bekleyerek meclise yazma cesaretini göstermiştim. Şimdi bir baba gibi üzerinde hakkım var. Şimdi benim en büyük sözüm, unutmak, affetmek iyi insanların intikam şeklidir" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.