Projeler Çalık’la devam edecek

Projeler Çalık’la devam edecek
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmail Sırataş, Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu ile başlayan projelerin Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'la devam edeceğini söyledi

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmail Sırataş, hem CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Ekrem İmamoğlu’nun hem de ondan sonraki dönem için CHP’nin Beylikdüzü’nde Belediye Başkan adayı gösterdiği Mehmet Murat Çalık’ın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri kazanacağına yürekten inandığını, bunun gerçekleşmesi adına ellerinden geleni ortaya koyacaklarını söyledi. 

Çalık Ankara'dan bağlandı
İsmail Sırataş’ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki My Moon Cafe’de düzenlediği kahvaltıya 500 davetli katıldı. Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık; tarihi ve saati son anda belirlenen CHP Genel Merkezi’nin ülke genelindeki adaylarını tanıttığı toplantı için Ankara’ya gitmek zorunda kalmaları sebebiyle, gelecekleri duyurulmasına rağmen Sırataş’ın programına iştirak edemedi. Çalık, Ankara’daki toplantı esnasında kendisiyle kurulan ve mikrofona yansıtılan telefon bağlantısı üzerinden davetlilere selam ve sevgilerini iletti. 

Hoşgörü hakim olacak
Kahvaltıda mazeretlerini dile getirdiği İmamoğlu ve Çalık’ı temsilen konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, tek gayelerinin “Beylikdüzü’ndeki gibi İstanbul ve Türkiye’de umudu örgütlemek; insanların arasında barışı hakim kılmak ve sevgi dilini ülkenin her yerinde egemen kılmak, esas kılmak” olduğunu ifade etti. 

ismail sırataş

Projeler devam edecek
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi aday adayı Sırataş, Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği hizmetlerin ve sergilediği anlayışın Ekrem İmamoğlu’nu CHP İBB adaylığına taşıdığını belirterek şunları kaydetti: “Beylikdüzü Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Murat Çalık da zaten 5 yıldır Sayın İmamoğlu’yla birlikte başarılı çalışmalara imza atan kadronun en önemli isimlerinden biri. Şehir Plancısı olması da büyük bir avantaj. Başlayan projeler onun döneminde kaldığı yerden devam edecek. Belediye başkan adaylarımız burada olacaklardı. Genel Merkez’in olağanüstü davetinden dolayı aramızda olamadılar. Sizinle birlikte olduğum için mutluyum.”

ismail sırataş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.