Sorunları çok iyi biliyorum

Sorunları çok iyi biliyorum
Türk Eğitim Sen İstanbul 9 No'lu eski Şube Başkanı Enver Demir İYİ Parti'den Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Esenyurt'ta yaşadığını ve ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Demir, “Bu sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

2001 yılından beri İstanbul 3. Bölge'de sendikacılık yapan, eğitim camiasının yakından tanıdğı Enver Demir, İYİ Parti'den Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Uzun süre öğretmen ve müdür yardımcılığı görevinde bulunan Demir, meclis üyeliği için görevinden istifa etti. Esenyurt'un sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade eden Demir, "Esenyurt'ta sayısı 80 bine yaklaşan multeci var. En büyük sorunlarımızdan biri gençlerimizin uyusturucu ve  madde bağımlılığı" diye konuştu. Esenyurt'ta düzensiz yapılaşma ve bundan kaynaklı sorunların varlığını daikkat çeken Demir, "İlçemizin eğitim sorunları ise başlı başına bir katalog olur. Maalesef kişi başına düşen yeşil alan 1 metrekarenin altında. Oysa bu oran 20 metrekarenin üzerinde olması gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Enver Demir kimdir?
1961 Türkeli-Sinop doğumluyum. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakultesi Coğrafya Ana Bilim Dalı mezunuyum.  2001-2011 yılları  arasında, Bahcelievler, Bağcılar, Esenler, Güngoren, Küçükçekmece, Basakşehir, Avcılar, Büyükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü, Catalca ve Silivri ilçelerinde Türk Eğitim Sen İstanbul 5 Nolu Şube, 2011-2018 yılları arasında da Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca ilçelerinde Türk Egitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube'nin Kurucu Başkanlığı ve Şube Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2007 ve 2011 yıllarında yapılan Milletvekili Genel Secimlerinde, MHP'den 3.Bolge Millevekili adayı oldum. Kamudaki görevimden Ocak 2019 itibariyla emekliye ayrıldım.  Almanca bililiyorum. Evli ve 2 çocuk Babasıyım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.