Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

24 Şubat 2023 Cuma Burç Yorumları

Koç burcu: Bugün, pozitif bir ay sizi kutsuyor. İşinizden zevk alabilir, sıkı çalışmanızın ardından ödüller alabilirsiniz. Sosyal saygınız şimdi artabilir. Zihninizin fazla çalışması sizi yorabilir, iş yoğunluğundan dolayı bazı ailevi olaylara yetişemeyebilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili kronik sağlık sorunları şimdi tedavi edilebilir.

Boğa burcu: Bugün pozitif bir ay sizi kutsuyor, işinizden memnun olabilirsiniz. İşle ilgili kısa bir gezi planlayabilirsiniz. İç huzurunuzu korumak için bazı dini yerleri de ziyaret edebilirsiniz. Büyükleriniz muhtemelen size doğru yolu gösterebilir ve bu da hedeflerinize ilişkin netlik sağlayabilir.

İkizler burcu: Bugün ruh haliniz olumsuzlaşıyor, kendinizi donuk hissedebilirsiniz, sakin olmanız tavsiye edilir, herhangi bir şey yapmadan önce iki kez düşünmeniz altın bir kuraldır. Paranızı geri almak için seyahat edebilirsiniz, aksi takdirde paranızı kaybedebilirsiniz. Ayrıca bir macera turuna çıkmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Öğrencilere başarı elde etmek için derinlemesine çalışma yapmaları tavsiye edilir.

Yengeç burcu: Bugün pozitif bir ay sizi kutsuyor, kendinizi iyi hissedebilirsiniz ve ev içi uyum sizi mutlu edebilir. İş cephesinde bazı avantajlar elde etmenize yardımcı olabilecek bazı etkili kişilerle tanışabilirsiniz. İşinizde iyi performans göstermeniz muhtemel olabilir, terfiler açısından bazı ödüller bekleyebilirsiniz. Miras kalan mülkle ilgili anlaşmazlıklar muhtemelen çözülebilir.

Aslan burcu: Bugün pozitif bir ay sizi kutsuyor, sağlıklı olabilirsiniz, hedeflerinize odaklanabilirsiniz, işte performansınız çok iyi olabilir, patronunuz sizden memnun olabilir, işte bazı önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Herhangi bir hukuki konuda güzel haberler duyabilirsiniz. Rakipleriniz ve ticari rakipleriniz üzerinde kontrol sahibi olmanız muhtemeldir.

Başak burcu: Bugün daha entelektüel olabilirsiniz, bilgi sahibi olmayı tercih edebilirsiniz, entelektüel varlıkların değerini anlayabilirsiniz. Bazen asabiliğinizi kontrol edebilirsiniz, bu da işinizi sorunsuz bir şekilde yapmanıza yardımcı olabilir. Sorunsuz kazanç elde etme konusunda bazı şanslar olabilir, bu da iş akışında size rahatlık verebilir. Varlıklara yeni yatırımlar yapmadan önce dikkatli olmanız tavsiye edilir. Bir kez aşk için para harcamanız muhtemeldir. Muhabbet kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilirler.

Terazi burcu: Bugün, ayınız negatife dönüyor, etrafınızda olumsuzluklar hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı bir yük olarak görebilirsiniz. Size verilen görevi tamamlamak için aceleniz olabilir. Aptalca hatalar yapabilirsiniz. Çalışma verimliliğiniz yavaşlayabilir ve bu da günlük işlerinizi etkileyebilir. Projeleriniz muhtemelen gecikebilir, devam eden projelerinizi etkileyebilir. Herhangi bir önemli karar almadan önce büyüklerinizden tavsiye almanız tavsiye edilir.

Akrep burcu: Bugün ay sizi kutsuyor, kardeşinizden güzel haberler duyabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yaratıcılığın yardımıyla evinizi veya ofisinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. Yakın gelecekte faydalı olacak aile üyeleriyle yeni ortaklıklar başlatabilirsiniz. Ofisteki astlarınız size projeler konusunda yardımcı olabilir.

Yay Burcu: Bugün kendinizi olumsuz hissedebilirsiniz. Görevler eksik kalır, ruh hali dalgalanmalarının kurbanı olabilirsiniz, sabrınız defalarca sınanabilir, aptalca hatalar işinizi tamamlamak için kafanızı karıştırabilir. Muhabbet kuşları, duygular açısından kendilerini şaşkın bulurlar. Daha fazla beklenti, eşinizle olan duygusal bağınızı etkileyebilir. Ebeveynlerinize iyi bakmanız tavsiye edilir. Öğrenciler konsantrasyonlarını kaybedebilirler.

Oğlak burcu: Bugün, pozitif bir ay size yardımcı olabilir. Mutluluk ve iç huzuru hissedebilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda verimli bir şekilde çalışabilirsiniz, astlarınız işte bazı önemli kararlar almak için sizinle işbirliği yapabilir. Kardeşlerinizin ve ağınızın yardımıyla, işin büyümesinde faydalı olabilecek yeni bir girişim başlatmayı planlayabilirsiniz. Coşkunuzu korumak için uygun şekilde dinlenmeniz tavsiye edilir.

Kova burcu: Bugün, ayınız negatife dönüyor, verdiğiniz sorumluluklardan kopuk olabilirsiniz. Ayrıca evdeki veya ofisteki olumsuzlukları artırabilecek değersiz şeyleri satın almak için daha fazla para harcıyorsunuz. Rakiplerinize ve rakiplerinize göz kulak olmanız tavsiye edilir, aksi takdirde komplo kurbanı olabilirsiniz. İmzanızı atmadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir.

Balık burcu: Bugün, ay sizi kutsuyor, ailenizin ve profesyonel hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı kibar olabilirsiniz, bu da işinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olabilir. Birikimlerinizi artırabilecek bazı yeni kazanç kaynakları bulabilir, ayrıca evinizi veya ofisinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi